Dobry niezawodny dieselek do około 18 tys mam pare typów?

18 Sie 2009, 09:44

Witam mam do was koledzy proźbe szukam fajnego autka najlepiej w dieselku nie drogiego i łatwego w naprawie dlaczego wiadomo najlepiej bezawaryjny jak by był ale takie jak podstawowe rzeczy jak wymiana filtrow klocków roznych sworzni itp to juz bym sobie sam wymieniał mam teraz golfa III 1.9tdi i oprócz rozrzadu i silnika to juz sam wszystko potrafie w nim wymienic Szukam autka najlepiej w dobrym ocynku bo czesto stoi pod chmurką Podam wam pare typów a wy napiszcie co o nich sadzicie Audi A6 96-97 rok czytałem duzo dobrych opini o nich proste o solidnie wykonane minus drogie 16 tys to troche duzo jak na 13 letni samochod, toyota avensis 2.0 D4D 2000 -2001, peugeot 406 2002-2003 2.0 Hdi francuz ładny i akurat o nim tez sporo dobrych opini czytałem ale duzo przy nim bym chyba nie porobił Nissan Almera 2002 To moje narazie typy samochodów ktorych biore pod uwage prosze co wy byscie wybrali i dlaczego a moze macie jakies swoje niezawodne samochody bende bardzo wdzieczny Pozdrawiam

[ Dodano: Wto Sie 18, 2009 16:27 ]
koledzy nie znajdzie sie zadna odpowiedz?
vorester
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    "Pudzian" i Actros - Prawdziwy Wojownik i jego Team
    Mariusz "Pudzian" Pudzianowski jest w Polsce i na świecie świetnie znany jako kilkukrotny mistrz World’s Strongest Man, a obecniecnie pięściarz federacji KSW. Nie każdy wie jednak, że prowadzi on również firmę ...