Dobry sedan do 8 tys

07 Gru 2010, 12:02

Różne opinie słychać o gazie w japońcach, ale jak ma być to tylko sekwencja.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

08 Gru 2010, 13:45

Tutaj mogę sie zgodzic. Rożne opinie są na temat japońców w gazie,ale na Twoim miejscu raczej bym nie ryzykował. Jeżeli juz,to również wybrałbym silnik benzynowy.
Alkomaty
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa

12 Gru 2010, 12:22

Jestem tak jak by po pierwszych oględzinach , i całe szczescie ze nie wybrałem sie w daleką trase tylko zaczełem blisko , oglądałem civica 98 rok ,koles chciał nieco ponad 6 tys , jak dla mnie 5 nie był wart. Silnik moze ok , ale blacha wiele do życzenia. Ale szkoda gadać. Powiedzcie mi co sądzicie na temat Skody Octavi I gen , a mianowicie rok 98 , 220 tys przejechne , pierwszy właściciel , i silnik 1.6 102 km , koles mówił ze to jakas sportowa wersja silnikowa ale nie pamietam oznaczenia. Co wy na to?? I koles powiedział ze koło 8 tys by za nią chciał
luki1304
Początkujący

Miejscowość: Piła

12 Gru 2010, 12:49

102 konie w octavi to raczej ze sp[ortemn niema nic wspólnego może jakaś lepsza wersja wyposażenia... oglądnij jeżeli ok to można brać auto troche dla kapelusznika :razz: ale nie jest złe
nitro
Zaawansowany

Miejscowość: znikąd

12 Gru 2010, 18:30

No moze sport to za duzo powiedziane , ale wiekszość octavi ma 75 km, a tamta ma 102 i wyposarzenie nie jest wcale wielkie bo ABS , wspomaganie i centralny
luki1304
Początkujący

12 Gru 2010, 20:09

A amsz może jakieś fotki tej Octavi??
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Pierwszy egzemplarz Toyoty Supry trafi na aukcję
    Nowa Toyota Supra 2020 w wersji produkcyjnej zostanie pokazana światu po raz pierwszy 14 stycznia 2019 roku na targach motoryzacyjnych w Detroit. Pięć dni później zakończy się aukcja pierwszego na amerykańskim rynku ...

12 Gru 2010, 20:30

No właśnie fotek nie mam , bo koles nawet ma dopiero zamiar ja wstawić na neta. Jak na moje oko to wygląda super , w środku tez czyściutko jakby nie miała wiecej przejechane jak te 220 tys co na liczniku.

[ Dodano: 12 Grudzień 2010, 20:32 ]
nitro napisał(a):oglądnij jeżeli ok to można brać auto troche dla kapelusznika :razz: ale nie jest złe
hehe ;p i kolejne stereotypy jak z BMW :P
luki1304
Początkujący

12 Gru 2010, 20:35

Jedż obejrzyj z mechanikiem albo z osobą choć troche oblataną w tych sprawach i jak będzie ok to możesz wziąc.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

12 Gru 2010, 20:45

luki1304 napisał(a):No właśnie fotek nie mam , bo koles nawet ma dopiero zamiar ja wstawić na neta. Jak na moje oko to wygląda super , w środku tez czyściutko jakby nie miała wiecej przejechane jak te 220 tys co na liczniku.

[ Dodano: 12 Grudzień 2010, 20:32 ]
nitro napisał(a):oglądnij jeżeli ok to można brać auto troche dla kapelusznika :razz: ale nie jest złe
hehe ;p i kolejne stereotypy jak z BMW :P

To nie stereotypy, ale taka prawda... Octavia jest nudna jak flaki z olejem, podobnie jak Fabia itp. Aczkolwiek to dość dobry wybór dupowozu w tej cenie. :wink:
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

13 Gru 2010, 08:47

A czy koles nie woła troche za dużo?? Bo za 7 to juz można z elektryka trafic , a on chce niby koło 8.
luki1304
Początkujący

13 Gru 2010, 09:15

Dużo?Ja bym powiedział że tanio chce ale pooglądaj sobie te "igły" za 7tys i sam powiesz jak one wyglądają.
Barol
Awatar użytkownika

13 Gru 2010, 09:26

No w sumie byłem już taka honde oglądac co na zdjeciach była igła , a w rzeczywistości całkiem co innego :P Koles mówił ze ta skoda jest cały czas serwisowana , czyli jak bedzie miała ksiązke to nie problem bedzie sprawdzic historie ??
luki1304
Początkujący

13 Gru 2010, 09:30

Ksiązke zawsze można podrobić,najlepiej sprawdzić auto po numerze VIN.
Barol
Awatar użytkownika

13 Gru 2010, 09:31