Dodanie siedzeń do samochodu a przepisy prawa

11 Lis 2010, 17:14

Witam
Mam na oku Peugeota Experta do kupienia, wszystko pieknie elegancko, ale ma tylko 3 siedzenia, pierwszy rząd. Technicznie bez problemu da się zamontować kolejne 3 tylko co musze zrobić, żeby go zarejestrować na 6, jak zdobyć wpis w dowodzie etc
trelabela
Nowicjusz

Miejscowość: świętokrzyskie

11 Lis 2010, 17:50

trelabela napisał(a):da się zamontować kolejne 3 tylko co musze zrobić, żeby go zarejestrować na 6, jak zdobyć wpis w dowodzie etc

Proste jak "drut kolczasty".... :!: :!:
Odpowiedz mi czy autko posiada orginalne mocowania w podłodze zeby mozna było dokonac montazu 2 rzędu siedzeń... :?: :?:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

16 Lis 2010, 23:31

niektóre urzędy wymagają przed badaniem technicznym, żeby zmiany dokonała uprawniona firma.
Tu możesz poczytać więcej
[link wygasł]

pozdrawiam

Dariusz Sawicki
pozdrawiam

Dariusz Sawicki

Masz problem z rejestracją samochodu?
Daj znać zajmiemy się tym za Ciebie.
DariuszSawicki
Stały forumowicz

Miejscowość: Wrocław
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Efekt niewidzialnego Goryla - co to takiego?
    Czy można za bardzo skoncentrować się na jakimś zadaniu? Czy można nie zauważyć osoby przebranej za goryla? Badania naukowe pokazują, że tak(*). Nasz umysł eliminuje niektóre bodźce wzrokowe i słuchowe, żeby w pełni ...
    Co może zamarznąć w naszym samochodzie?
    Co w samochodzie jest szczególnie wrażliwe na niską temperaturę? Jak sobie poradzić z typowo zimowymi problemami? Poniżej prezentuję kilka odpowiedzi które mogą okazać się przydatne wielu kierowcom. Głównym ...