Witam
Mam taki dylemat. Chciałbym się spytać, czy jest sens montowania we własnym samochodzie pewnych rzeczy samemu i przez jakiś warsztat, a chodzi mi mianowicie o:
Klimatyzacja – Niemiłosiernie jest jeździć latem w takie temperatury. Czy kosztowne i sensowne jest do montowanie oryginalnej klimatyzacji w samochodzie, który jej w standardzie nie miał?.
Przednie szyby elektryczne – można je do montować samemu, gdyby kupiło się oryginalne części i czy jest to trudne?.
Ramka na zegary – podoba mi się gdy zegary mają jakieś ładne obwódki, jednakże nie wiem co musiałbym zrobić by zdemontować szybkę, czy rozbierać cały kokpit czy jak? Czy jest to zabawa warta świeczki?
Gałka zmiany biegów – Gałka była by podświetlana, także musiałbym podłączyć ją do zasilania, i tak jak wyżej, czy robota jest warta świeczki?
Nowe światła – Chodzi mi o światła typu angel eyes. Czy ktoś ma takie światła? Dobrze one świecą? Czy posiadają taki sam zestaw mocowania co jest w oryginale? Podobają mi się one, ale nie chciałbym kupić szmelcu.
Za wszelkie opinię dziękuję
![Smile :)]()
.