REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
robert7 napisał(a):rubikos napisał(a): Ma już nakulane 205tys dlatego chciałbym zmienić.
Co byście polecili?!
Zostać przy tym co masz.
Myślisz, że auta, które w/w będą miały 100 tys przebiegu?
rubikos napisał(a):
Szukam! moje ograniczenie to przebieg 150tyskm Nowe auto ma byc na maks 2 lata.
Czy nie szans znaleźc takiego?
robert7 napisał(a):rubikos napisał(a):
Szukam! moje ograniczenie to przebieg 150tyskm Nowe auto ma byc na maks 2 lata.
Czy nie szans znaleźc takiego?
Ale wytłumacz mi dlaczego 150tys? Co się dzieje w aucie, że po przekroczeniu 205tys należy je sprzedać? Właśnie przez takie myślenie cofane są liczniki.
rubikos napisał(a):Może jestem tym naiwny! Ale ja chce sprzedać swoje póki sie jeszcze nic nie dzieje bo jeździ sie super ale nie widziałem meganek z przebiegiem 250tys.
czeslaw555 napisał(a)::grin: i chyba prawda ,ja na swoim mam dużo więcej i nie sprzedaje bo jest dobre i tak jak kolega pisze, jak masz dobre auto to smigaj nim ile się da , zapewniam że jak kupisz nowe też będziesz musiał coś w nie włożyć.Jeżeli chodzi o Lagunę to wiesz że nazywają ją "królową lawet" ?a to z racji tego że ciągle nawala.
robert7 napisał(a):rubikos napisał(a): Ma już nakulane 205tys dlatego chciałbym zmienić.
Co byście polecili?!
Zostać przy tym co masz.
Myślisz, że auta, które w/w będą miały 100 tys przebiegu?
Roadkiller napisał(a):czeslaw555 napisał(a)::grin: i chyba prawda ,ja na swoim mam dużo więcej i nie sprzedaje bo jest dobre i tak jak kolega pisze, jak masz dobre auto to smigaj nim ile się da , zapewniam że jak kupisz nowe też będziesz musiał coś w nie włożyć.Jeżeli chodzi o Lagunę to wiesz że nazywają ją "królową lawet" ?a to z racji tego że ciągle nawala.
A mercedesy się nigdy nie psują? Jakoś jeżdżę od 3 lat i raz czyszczony EGR, zero problemów. "Jak dbasz, tak masz"
R+ napisał(a):No z takim szczęściem to ja proponuję wizytę w kasynie