Odwieczny dylemat z autami. A więc które. Mało palące. Mające trochę miejsca i jednocześnie lubię premium.
Stilo 1,9JTD 115km
Autko do wszystkiego, za < 15 tys można kupić z wszystkim. Jako taki silnik. Paskudny wygląd. Ale za to radio z navi i zestawem głośnomówiącym nawet nie wiecie jak ułatwia życie.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] rama-dach-C21593029.html
Nie wiem czy silnik nie żre oleju..... Ogólnie fiat....... Ale za tą cenę??
Audi a2 1,2tdi automat
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] matronic-C21636136.html
Moje marzenie od dziecka. 3l spalania. Bardzo wygodne i ładne. Idealne wręcz poza ceną. Tyle że dziś można dostać znacznie lepiej wyposażone auta gdyby kosztowało 10 12 tyś nawet bym się nie zastanawiał. Albo gdyby miały navi i kam cofania.
Nigdy nie zrozumie porzucenia projektu.. Nie gnije, mało pali, małe a jednocześnie rodzinne.
Yaris VERSO 1,4 D4D
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] 4-d-4d-navi-serwis-C21992187.html
Mało znane autko podobnie jak audi. Małe spalanie. Rodzinne, wygodne. Problem taki że jak ktoś ci wjedzie w tył to auto do kasacji. I ogólnie ciężko dostać blacharkę w pl. Dodatkowo 3 cie siedzenie z tyłu się nie chowa głupio to zrobili. Ale bajery w stylu latarki. Podwójna podłoga.
C3 1,4hdi i
Vw fox 1,4 tdi Auta jak auta fox mi przypomina matiza ...........A c3 jest podejrzanie tanie.
Fabia 1,4 tdi. Rewelacji nie ma.... Auto jak auto w porównaniu do powyższych porażka.
c3 picasso cabrio
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] C20274168.html
Ze względu że 1,4hdi, że cabrio. Problemy z dachem cieknie i wogóle masakra.
jeszcze 206coupe cabrio 1,6hdi biorę pod uwagę. Awaryjny silnik. Mało miejsca i w bagazniku i z tyłu. I nie podoba mi się tapicerka.
Może jeszcze ktoś ma jakieś inne?? Jednym słowem gdyby verso miało 30 cm zderzaka z tyłu
![Smile :)]()
Albo a2 nie było takie drogie lub stiolo takie brzydkie to bym wiedział które brać a tak...