Witam, tak jak w temacie proszę o jakieś opinie i propozycje. Patrzyłem już różne samochody, myślałem kupić jakieś autko za 8k, ale tak moimi typami były Seat Ibiza 2FL 1.9Tdi(1999-2001) i Mazda 323f (99-2002) i ibiza no jak ibiza fajne autko, ale jakoś ciężko znaleźć w takiej cenie w dobrym stanie, a po drugie małe, znowu mazda każdy chwali, że autko nie do zdarcia jeśli chodzi o silnik a już wersja poliftingowa na prawdę bardzo ładnie wygląda, no ale ale jest to jedno ale straszne rdzewiaki pewnie też z tego powodu takie tanie. Hm sporo osób poleca mi Honde CIVIC VI gen ver. po lifcie albo Honde Accord V a szczególnie właśnie tego Accorda. No i jest też kilka osób, które namawiają mnie na Opla Vectrę, kurde no ładna ładna wersja poliftowa, ale jakoś z tymi oplami to tak nie za bardzo przekonany jestem. Chodzi mi głownie, żeby samochód był:
jak najmniej awaryjny;
był taki w miarę z tymi blachami, żeby już na dzień dobry nie było roboty;
myślę, że co do palenia to nie ma się co rozczulać bo nie chcę jakiegoś silnika 170KM czy ileś, ale taki żeby miał trochę mocy. Podobno CIVIC i w tej wersji 90konnej dobrze się zbiera, a i tak dużo nie pali. Jeśli byłby to silnik który tak w miarę przyzwoicie pali to mógłby być i w samej benzynie jak byłby już powiedzmy 1.8 to lepiej żeby w gazie. HM, zmniejszyłem budżet auta do 6500zł, bo stwierdziłem, że nie będę pchał się w jakieś wynalazki można kupić i taniej a auto na prawde godne uwagi.
WYRAŹCIE SWOJE OPINIE, JAKI SAMOCHÓD BYŁBY WART TYCH PIENIĘDZY I BARDZIEJ PRZYZWOITY
![Rolling Eyes :roll:]()