Dostawczak do 20 tyś netto.

31 Gru 2018, 13:33

No skrzynia w masterze to nie jest mocna sprawa, no tak jak mówiłem cena podejrzanie niska jak stan z ogłoszenia , słuchaj dziś prawdopodobnie bede miał info o tym mesterze znajomych o którym wspominalem więc dam znać.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

31 Gru 2018, 16:37

Wiem wiem liczy sie stan. Ale to co powiedziałes o tych dostawczakach 5tyś vs 20tyś to strzał w dziesiątke. Jedne i drugie zajechane tylko w tych za 20 tyś ktoś włożył kase w zrobienie blachy przed sprzedażą.

Życze powodzenia w sprawie tej benzyny.

Dzwoniłem do tego jeszcze raz samochód sprowadzany kilka lat temu. ale nadal sie zarzeka że wszystko hula i może podjechac z Radomia na sprawdzenie samochodu. Podobno jezdził na przeprowadzkach ale facet konczy ten biznes.

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Edit:
Znalazłem jego inne konto no i widać co zakrył. Oprócz przeprowadzek również wynajmuje tego busa....

[link do oferty na Olx wygasł]
7Arturo7
Nowicjusz

31 Gru 2018, 16:38

Czekam na info Kao.
7Arturo7
Nowicjusz

31 Gru 2018, 17:55

Słuchaj nie ma już tego Mastera, sprzedała go za 15 tysi a miał tylko 110 tyś przebiegu. Kurde szkoda. Mam jeszcze jedną propozycję ale na PW żeby tu nie śmiecić
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

01 Sty 2019, 11:27

Jeszcze kilka masterów które znalazłem niedaleko.

Master IV - cena 20 tyś netto za 2010 rocznik w nowej budzie. Aż sam sie zastanawiam co z nim jest.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]?

Pierwszy własciciel salon PL L2H2 - firma produkuje artykuły z mosiadzu.
Cena bardzo niska i stoi conajmniej od 10 grudnia.

Sprowadzony i równiez bardzo tani. Numer telefonu do jakiejs firmy architektonicznej. Byc moze wzieli dla siebie a jak sie okazało ze pazdzierz to próbuja pchnć.

Polski salon, pierwszy właściciel ale cena również niska i jeździł w budowlance.L3H2

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]?
7Arturo7
Nowicjusz

01 Sty 2019, 13:27

1. bym nie ryzykował, siedzenie widać świerzo obszywane
2. Ja bym przyjrzał się bliżej
3. odpuść z miejsca, cena atrakcyjna stan igła 170 przelotu książki serwisowe itd. typowy handlarz
4. można obejrzeć
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota FT-86 Concept
    Po ponad roku domysłów i plotek, na Tokyo Motor Show 2009 Toyota pokazała coupe FT-86 Concept, opracowane we współpracy z Subaru. Spadkobierca tylnonapędowej legendy driftu – Corolli AE86 – otrzymał ...

02 Sty 2019, 13:15

Panowe zerknijcie jeszcze na to:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Firma w której pracuje mój ojciec brała od nich Sprintery w okolicach 2013 roku wszytskie były sprowadzane i wszystkie nadal jeźdza w firmie. Generalnie opinia o nich jest dobra.

Facet twierdzi że to jest jeden z tych samochodów z tamtej partii . Nie wiem czy go trzymaja bo sie nie sprzedał( i dlaczego?) czy go sobie po prostu zostawili.

Po gadce typowy handlarz. Zgodził sie na odwiedziny w stacjii kontroli pojazdów ale tam jest jedna stacja i 20 tys mieszkańców więc prawie jak jedna wielka rodzina. Postaram sie znaleźć może jakiś serwis sieciowy żeby była wieksza szansa na obiektywna ocene.

Ciekawi mnie ze w ogłoszeniu jest 308cdi a na grillu wisi 208cdi. Po dowdzie sprawdził ze jest masa całkowita do 3,2 tony wiec nadal nie wiem która to wersja.

Bede jechał go jutro obejrzeć. Na co zwrócić uwagę?
7Arturo7
Nowicjusz

02 Sty 2019, 19:17

Nie wierze że z francji przyjechał sprinter z takim przebiegiem tyle to on miał jak miał max 5 lat. Już pomijam że w ogłoszeniu 308 a faktycznie 208. Ja bym się w niego nie pchał
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

03 Sty 2019, 15:04

Oglądałem Sprintera za 12 netto bym go wzioł ale za 16 nie oplaca sie.
Mechanicznie wyglądał ok poza paląca sie kontrolka SRS.
Ale ruda go całego oblazłą. Nie wyglądał tak tragicznie jak ten czerwony Sprinter ale mysle że jeszcze ze dwa lata i trudno je bedzie odróżnić.

W sobote będe oglądał te 2 mastery z polskiego salonu.
7Arturo7
Nowicjusz

05 Sty 2019, 20:48

Dobra Panowie narazie poszukiwania zakończone.

Kupiłem to auto:

Po jeździe próbnej i wizycie w SKP doszedłem do wniosku że zaryzykuje ten przebieg 450 tys.

NA SKP diagnosta zrobił scieżke sprawdził wycieki i powiedział że jest prawie perfekt i pytał ile za auto:) Miejmy nadzieje ze to dobry znak

Do zrobienia teraz rozrząd, olej, olej w skrzyni biegów(kolejna która chodzi bez zadnego oporu, i klakson)

Z minusów właściciel twierdził że nie robił do tej pory żadnyc głównych napraw silnika,wtryski, skrzyni, maglownicy, turbo więc mam nadzieje że na mnie to nie spadnie a przynajmniej nie w najblizszym czasie.

Będę informował na bieżąco jak sie sprawy maja.

Dzięki za pomoc Panowie.
7Arturo7
Nowicjusz

05 Sty 2019, 23:03

No i gratulacje, oby służył jak najdłużej :ok:
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

07 Sty 2019, 14:27

No to Arturo gratulacje... :ok: U mnie wyszła lipa... szukam dalej.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe