REKLAMA
Panowie zakładam nowy temat bo stary juz nieaktualny.
Zdecydowałem że poszukam czegoś droższego co powinno posłużyc kilka lat.
Wymagania dostawczak z jak najwieksza skrzynią minimum 3 metry w jak najlepszym stanie.
Miałem tego na ogledzinach w warsztacie :
[link do Gratka wygasł]
Lista usterek spora ale z najważnjejszych ślady oleju w okolicach rozrzadu, miski olejowej oraz turbo.Nie było tego duzo ale zawsze taki zakup może skończyć sie wejściem na minę. Dodatkowo sporo błędów w komputerze poduchy , ABS najśmieszniejsze że żadne kontrolki wskazujące na błędy się nie paliły.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]?
W sprawie tego umawiałem sie po 2 stycznia. Facet zgodzil sie bez problemu na sprawdzenie w warsztacie. Tylko nie wie jeszcze za ile na F-rze go sprzeda.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Tu własciciel stwierdzil ze byc moze gdzies w poblizu byłby w stanie podjechac na ogledziny. Faktura rowniez na nizsza kwotę.
https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/1YotT/
Tu maja sporo masterów ale wszystkie L2H2 nic dłuższego ale okazuje sie że w tym miesiacu wynajmowałem u nich dostawczaka więc moge z nimi pogadać czy nie moga czegos dłuzszego ściągnąc.
Co jeszcze w tej cenie rozważyć?
Najlepiej cos w Warszawie i bliskich okolicach bo tu mam największe możliwości sprawdzenia samochodu. Wiem ze 20k to nie dużo ale nie chce sie wpieprzyć na mine.