Dostawczy, udzwig do 2t, do 30 000zł

23 Maj 2012, 11:54

Poszukuje samochodu do firmy. Samochód ma wozić żelastwo czyli niewielkie ale ciężkie ładunki. Musi być w kat. prawa jazdy B i być w stanie unieść przynajmniej 2t (nie musi mieć tyle w papierach:)). Do tego fajnie żeby był jak najmniejszy, żeby łatwo nim się jeździło po mieście. Myślałem o czymś w stylu małego LT 35. Samochód nie musi być piękny bo i tak pracownicy go zajeżdżą, ważne, żeby miał sprawny silnik i podwozie. Budżet to ok 30 000.

Może znajdą się jakieś ciekawe oferty? Pozdrawiam i proszę o pomoc.
terendil
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2001

23 Maj 2012, 17:16

Unieść tzn?Masz na myśli auto z hdsem?Jeśli tak to taki LT raczej nie uniesie tych 2t.
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

23 Maj 2012, 19:12

nie, nie .. źle się wyraziłem :). samochód ma mieć zwykłą burtę, żeby dało się go łatwo zapakować wózkami widłowymi. Do tego pojedynczą kabinę (2 osoby to max ile będzie nim jeździć).
terendil
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2001

23 Maj 2012, 21:01

Mi przychodzi na myśl coś ze starych misków.
np. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW Concept X1 2008
    W przypadku BMW Concept X1 projektanci zawarli klasyczne cechy i język stylistyczny modeli BMW X w pojeździe nowej klasy. Wyrafinowanie, zwinność, wszechstronność i jakość premium – wszystko to zostało odzwierciedlone ...
    Toyota Prius Plug In Hybrid dla Księcia Monaco
    Prius Plug In Hybrid jest pierwszym samochodem hybrydowym Toyoty z możliwością ładowania baterii z gniazdka elektrycznego. W trybie elektrycznym (EV) samochód przejeżdża 25 km, bez emisji dwutlenku węgla, tlenków ...