DOSTAWCZY Z NAPEDEM NA 4 KOŁA! JAKIE ZNACIE...

15 Cze 2015, 09:12

Witam! Szukam samochodu dostawczego z napędem na 4 koła.. Nie chodzi mi o busy typu Ford Transit czy Mercedes Sprinter a coś mniejszego Jak renault Kangoo czy Citroen Berlingo sa dwa warunki musi być to samochód z cała płaską podłogą i sciana grodziową (nie żadne przeróbki z osobowych samochodów) tylko fabrycznie dostawczy i warunek najważniejszy napęd 4x4.. Jedyne jakie udało mi sie znaleźć to kangoo i berlingo w wariancie Dangel.. Macie jakieś inne pomysły??
RomualdPLN
Początkujący

Prawo jazdy: 09 06 2009
Auto: OPEL ASTRA ll CABRIO BERTONE:)

15 Cze 2015, 13:56

Mitsubishi L300 (jego odpowiedniki z nissana, subaru)
no i pickupy
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

15 Cze 2015, 14:45

Nie kojarzę, żeby ktoś jeszcze produkował takie małe dostawczaki z napędem 4x4. Szkoda, że musi być ściana grodziowa, bo tak bym polecił Ssangyonga Rodiusa (wiem jak to auto wygląda z zewnątrz, ale ma ogromną klapę z tyłu otwieraną do góry). Z większych aut to były VW T4 z napędem na 4 koła np.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Ossy
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 07 01 2010
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo S60
Silnik: 2.4T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2002

15 Cze 2015, 16:11

Toyota Hiace też nie jest jakaś wielka
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

15 Cze 2015, 16:33

no i są jeszcze wszelkiej maści Vany z nap[ędami, tylko w nich kratkę by trzeba było zdziałać :mrgreen:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Skoda Yeti 1.4 TSI z 7-stopniową skrzynią biegów DSG
    SKODA wprowadza dla modelu Yeti z silnikiem 1.4 TSI 7-stopniową skrzynię biegów DSG. Mając na uwadze rosnącą popularność modelu Yeti z silnikiem 1.4 TSI (122 KM), SKODA poszerzyła ofertę umożliwiając zamówienie ...
    Lexus RX500h - czy taki samochód ma jakieś wady?
    Najmocniejsza hybryda w modelu RX to właśnie wersja 500h dysponująca silnikiem benzynowym i tu uwaga TURBO benzynowym! Przyzwyczailiśmy się że w samochodach tej marki występują silniki bez doładowania, a tu taka niespodzianka ...