Drążek kierowniczy Lemforder - oryginał?

22 Maj 2019, 16:45

Siemka, kupiłem końcówkę drążka i połączenie osiowe Lemfordera do Mazdy 6 w sklepie Aparts.pl. Opakowanie wydaje się być oryginalne, natomiast na częściach nie ma loga z sówką, jedynie L w trójkącie. Jest to oryginalna część czy podrobiona? Drążek kierowniczy Lemforder - oryginał? Drążek kierowniczy Lemforder - oryginał? Drążek kierowniczy Lemforder - oryginał?
Cooxez
Nowicjusz

Zdjęcia: 3
Prawo jazdy: 20 01 2015

22 Maj 2019, 17:36

Cooxez napisał(a):Siemka, kupiłem końcówkę drążka i połączenie osiowe Lemfordera do Mazdy 6 w sklepie Aparts.pl. Opakowanie wydaje się być oryginalne, natomiast na częściach nie ma loga z sówką, jedynie L w trójkącie. Jest to oryginalna część czy podrobiona?

Wszystko jest ok.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

22 Maj 2019, 18:01

szybki napisał(a): Jest to oryginalna część czy podrobiona?
Nie wiem czy to orginał czy pseudo orginal.Wiem natomiast ze orginaly sa montowane w fabrycznie nowych pojazdach... :!:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

30 Maj 2019, 16:22

Napis NK wskazuje na producenta NK, a nie Lemforder. Tu jest np końcówka firmy NK:
https://e-autoparts.pl/ko%C5%84cowka-dr ... 42863.html ale do rocznika 2013.
Być może Lemforder konfekcjonuje NK we własne pudełka...
robboh
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Elektryczne Renault 5
    Pierwsze elektryczne Renault 5 zostało zaprezentowane wiosną 1972 roku we współpracy z francuskim zakładem energetycznym EDF. Wyprodukowano 100 egzemplarzy modelu. Egzemplarz prezentowany na stoisku Renault na salonie ...