Witam.
Proszę o pomoc.Na zimnym silniku nie wyczuwa się drgań.Gdy tylko się rozgrzeje dostaje jakich dziwnych wibracji na biegu jałowym .Wymieniłem świece.Moc ma ta sama i podłączałem go pod vaga i było zero błędów.Co to może być???
Samochód to VW Bora 1.6
Ostatnio edytowany przez lukbristol 25 Maj 2010, 23:33, edytowano w sumie 3 razy
Mam podobny objaw w Toledo 1,6 więc silnik pewnie ten sam. Wygląda to tak że na obortomierzu nie widać jakichś wyraźnych wachnięć obrotów ale troche słychać jakby jeden cylinder się trochę gubił co jakiś czas w swojej pracy, objawia się to również drganiem silnika.
Zatem również dołączam się do pytania.
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Dane na temat BMW X7 - poznaj najważniejsze informacje BMW to marka, która zasłynęła przede wszystkim z uwagi na swoje sportowe limuzyny oraz klasyczne sedany. Pojazdy te szybko zostały okrzyknięte mianem doskonałych i niezwodnych w każdym calu. Obecnie jednak BMW zdecydowało ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.