Drugi samochód - prośba o pomoc

11 Sie 2016, 15:04

Cześć. Szukam samochodu z województwa małopolskiego, tylko i wyłącznie benzyna (lub benzyna+lpg) do około 16k. Myślę że w tej cenie znalazłbym coś z rocznika 2005 lub troszke wyżej. Wpadły mi w oko takie autka, możecie ocenić?

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Przebiegiem się nie kieruje, bo wszyscy wiemy jak w Polsce z tym jest.

Z góry dzięki za pomoc, pozdro! :)
koziou
Nowicjusz

Auto: Suzuki Swift I

11 Sie 2016, 21:44

Jestem aktywny na forum Mazdy i niektórzy 3-ki, albo 6-ki, szukają po 6 miesięcy i nie mogą nic ciekawego dostać, dlatego oceniać ogłoszenia za bardzo to nie ma co.
Szczególnie 2.0 150 koni dostać dobrą, to marzenie, a jak w ogłoszeniu nie jest zaznaczona opcja "bezwypadkowy" - to jeszcze dokładniej trzeba prześwietlić ofertę.
P.S. Mazdy rejestrowane od 1 lipca 2006 mają DSR - czyli eketroniczną książkę serwisową.
tomekdk

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Toyota silniki 3S-GE / GTE
    Cztery cylindry w układzie rzędowym. Pojemność: 2 litry. Zalety: dostępność, dobry potencjał do tuningu, duży dostęp do części zamiennych. Klasyczne jednostki 3S-GE / GTE powstały zgodnie z tradycyjnym podejściem do sztuki ...