Witam jakie auto ekonomiczne polecacie i bezawaryjne dość. Na auto moge przeznaczyć 15 tys . Moje propozycje Golf 5 . Ford Focus mk2 i audi a3 p8 . Zastanawiam sie tylko czy benzynę czy diesel. Dziennie robię 35km srednio. Nie chce kombi interesuje mnie hatchback . Doradzicie mi coś? Ale bardziej by mnie interesowała A3 lecz nienwiem jaka jest różnica między diesel a benzyna... jakie koszty utrzymania i z jakim silnikiem
Koszty utrzymania diesla będą oczywiście zdecydowanie większe niż benzyny, zresztą możesz o tym poczytać w poradnikach na forum gdzie podane masz fakty odnośnie kosztów części itd. Jeżeli trasy to 50 na 50 w sensie miasto i drogi ekspresowe to celowałbym w benzynę. Focus mk2 to bardzo ciekawa propozycja.
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Trzymaj się odpowiedniego pasa ruchu Kierowcy często zapominają o zasadach ruchu drogowego i na drodze dwupasmowej jeżdżą lewym pasem, a na drodze trzypasmowej środkowym i lewym. Tymczasem w Polsce obowiązuje ruch prawostronny, co w praktyce zobowiązuje kierowców ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.