Drugie auto do 6500zl.

25 Lip 2013, 18:36

witam!

Obecnie jezdze matizem auto mam juz dluzszy czas ale zaczyna mi przeszkadzac jego slaby malutki silniczek i malo miejsca. Potrzebuje wiekszego auta oczywiscie z gazem LPG. Nie chce kupowac czolgu a wiec chce zeby autko palilo max 11l lpg no i zeby mialo ze 120KM a moze nawet wiecej :naughty: chodze po allegro jak po labiryncie i czytam porownuje ale zdecydowac sie nie moge wiec slucham waszych propozycji!!!
Jaca17
Początkujący
Awatar użytkownika

Auto: Honda Civic V
Silnik: 1.5i 102KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1995

25 Lip 2013, 20:21

Masz Matiza wiec teraz moze Nubira?
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

26 Lip 2013, 06:36

Może Vectra B albo Laguna z silnikami 1.8?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

26 Lip 2013, 19:12

ogolnie daewoo mnie juz nie interesuje bo czesci oryginalnie to juz rzadkosc, sam wiem bo do matiza szukalem czesci. Zastanawiam sie nad oplem vectra, honda accord, seatem toledo/ibiza, bmw e36 (ale nie wiem czy ma to sens), audi a4(tez chyba ciezko bedzie)...
Jaca17
Początkujący
Awatar użytkownika

Auto: Honda Civic V
Silnik: 1.5i 102KM
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1995

26 Lip 2013, 22:55

No o A4 to zapomnij.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Wymiana opon na letnie w czasie koronawirusa (COVID-19)
    Jeżeli pracujemy zdalnie i nie musimy poruszać się samochodem nie jest on nam niezbędny do naszej pracy warto odłożyć zabieg zmiany opon z zimowych na letnie w czasie epidemii. W całej Polsce występują kontrole i jeżeli okaże ...
    Odświeżone Audi RS 3 Sportback
    Nowe Audi RS 3 Sportback zajmuje poczesne miejsce wśród sportowych modeli segmentu samochodów kompaktowych oferowanych przez producenta z Ingolstadt. Po światowej premierze Audi RS 3 Limousine na wystawie Paris ...