Zakup Leona 1 porady

26 Lip 2013, 14:41

Witam

Jestem zainteresowany kupnem, moja wiedza motoryzacyjna jest dość mała, mam kilka pytań odnośnie zakupu. Zastanawiam się nad wyborem między dieslem a benzyna+założenie gazu. Rocznie robie około 15 tys km.
Jaka wersje polecacie z jakim silnikiem diesel czy benzyna+lpg. Z całością chciałbym sie zamknąć w 14 tys.

Bede wdzieczny za opinie.
zeno13
Nowicjusz

Auto: brak

26 Lip 2013, 15:07

za 14 bedzie ci ,ciezko zadbanego diesla kupic , celuj w benzyne.
tomaczek4
Początkujący

Miejscowość: Internet

26 Lip 2013, 15:09

a zmieszcze sie z instalacją lpg w 14?
zeno13
Nowicjusz

26 Lip 2013, 15:15

powinienes cos znalezc przyklad:
[link do oferty na Allegro wygasł]
tomaczek4
Początkujący

26 Lip 2013, 15:19

lepiej kupić z założonym gazem czy samemu założyć? Jaki byłby przypuszczalny koszt instalacji?
zeno13
Nowicjusz

26 Lip 2013, 15:20

zalezy od silnika , od warsztatu , od jakosci instalacji , gdzies kolo 3 tysiecy, nie leze w tym temacie to niech wypowiedza sie osoby co sie na tym znaja.
tomaczek4
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Mercedes Klasy V
    Solidny przód i wyjątkowe kształty. Skonstruowana z pasją, z myślą o radościach i wyzwaniach codzienności, nowa Klasa V oferuje zmienny układ wnętrza, a jednocześnie zapewnia imponujące wrażenia podczas jazdy. Przyciąga ...

26 Lip 2013, 15:25

jeśli ktoś jest zorientowanie prosiłbym o polecenie jaki silnik najlepiej nadaje sie w tym modelu do zagazowania.
zeno13
Nowicjusz