Drugie auto, pomoc przy wyborze , kilka pytań.

30 Maj 2014, 09:52

LouLou napisał(a):No fakt, podejrzane dość

Nie warto go kolego brać bo jest to auto wg. mnie bardzo podejrzane zwłaszcza ta sekwencja.
Nowe Fotki Mojego Auta są w tym temacie
fiat-seicento-900-krzycha-vt94145.htm
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Auto: VW POLO 6R
Silnik: 1.2 TDI CR 75 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

30 Maj 2014, 10:10

Okej, dzięki za pomoc :) Narazie tylko rozglądam się, ale gdyby się trafiło coś naprawde dobrego to kto wie. W każdym razie gdy będę już bardzo bliski kupna, na pewno poradzę się użytkowników tego forum .
LouLou
Nowicjusz

Auto: Nie mam

30 Maj 2014, 10:31

Jeszcze jedno pytanko. Z każdym dniem coraz większy zamęt w głowie mam spowodowany tymi autami :) Co sądzicie VW Polo? I czy w cenie do 6 tys mozna kupić wersje po lifcie? Niby przeglądam te oferty, ale sam nie wiem co o tym myśleć.
LouLou
Nowicjusz

30 Maj 2014, 22:14

Konkretnie chodzi mi o Polo z silniczkiem 1.4 tdi ;)
LouLou
Nowicjusz

30 Maj 2014, 22:33

Można kupić wersję po lifcie ale 1,4 tdi jest słabej kondycji (awaryjny) lepszy już jest benzynowy 1,4 16v o tej samej mocy co 1,4 tdi.
Nowe Fotki Mojego Auta są w tym temacie
fiat-seicento-900-krzycha-vt94145.htm
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Auto: VW POLO 6R
Silnik: 1.2 TDI CR 75 KM
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

31 Maj 2014, 07:36

Benzyne będzie ciężko kupić w dobrym stanie a o dieslu już nie wspomne.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym są masy czynne w akumulatorze?
    Jedną z częstszych przyczyn zakończenia żywota akumulatora na skutek jego wadliwej eksploatacji jest spłynięcie mas czynnych z płyt wypełniających wnętrze baterii. Opad mas czynnych objawia się zmętnieniem elektrolitu, a ...
    Audi A3 Sportback g-tron
    Audi A3 Sportback g-tron to wielki krok marki na drodze ku zrównoważonej mobilności. Kompaktowy pięciodrzwiowy samochód, który zadebiutuje pod koniec 2013 roku, do napędu wykorzystuje Audi e-gaz, paliwo ...

31 Maj 2014, 11:07

Zdecydowałem się wstrzymać jeszcze troszkę i wyłożyć na samochód koło 8 tysięcy :) Bardzo "nakręciłem " się na to polo , myslicie , że w tej cenie kupie samochód który posłuży mi około 5 lat, i nie będzie bardzo drogi w eksploatacji? Wiem, że to wszystko zależy od egzemplarza, tylko czy są takie egzemplarze w tej cenie.
LouLou
Nowicjusz

31 Maj 2014, 12:59

Za 8000zł już coś powinieneś znaleść.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

15 Lip 2014, 09:24

Mija dłuższy czas i dalej szukam samochodu. Kilka już obejrzałem, jednak się zawiodłem, zazwyczaj staram się pytać o opinie o ogłoszeniu zanim pojadę dość spory kawałek obejrzeć samochód i tym razem proszę o opinie na temat tego Punciaka :)
[link do oferty na Olx wygasł]
Osobiście jedynie zastanawia mnie brak napisów na tylniej klapie, ale rownie dobrze moze to nic nie znaczyc, sam nie wiem :(
LouLou
Nowicjusz

15 Lip 2014, 19:27

Zobacz sobie na liczbe wyświetleń i sam sobie odpowiedz czy warto.
Barol
Awatar użytkownika