Okej, dzięki za pomoc Narazie tylko rozglądam się, ale gdyby się trafiło coś naprawde dobrego to kto wie. W każdym razie gdy będę już bardzo bliski kupna, na pewno poradzę się użytkowników tego forum .
Jeszcze jedno pytanko. Z każdym dniem coraz większy zamęt w głowie mam spowodowany tymi autami Co sądzicie VW Polo? I czy w cenie do 6 tys mozna kupić wersje po lifcie? Niby przeglądam te oferty, ale sam nie wiem co o tym myśleć.
Czym się różnią alufelgi od felg stalowych? Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
Instalacje gazowe II generacji Ten typ instalacji gazowej, podobnie jak wcześniejszy, wykorzystuje zmienne warunki podciśnieniowe, pozwala już jednak na regulację składu mieszanki. Instalacja ta przeznaczona jest dla starszej generacji silników, ...
Zdecydowałem się wstrzymać jeszcze troszkę i wyłożyć na samochód koło 8 tysięcy Bardzo "nakręciłem " się na to polo , myslicie , że w tej cenie kupie samochód który posłuży mi około 5 lat, i nie będzie bardzo drogi w eksploatacji? Wiem, że to wszystko zależy od egzemplarza, tylko czy są takie egzemplarze w tej cenie.
Mija dłuższy czas i dalej szukam samochodu. Kilka już obejrzałem, jednak się zawiodłem, zazwyczaj staram się pytać o opinie o ogłoszeniu zanim pojadę dość spory kawałek obejrzeć samochód i tym razem proszę o opinie na temat tego Punciaka [link do oferty na Olx wygasł] Osobiście jedynie zastanawia mnie brak napisów na tylniej klapie, ale rownie dobrze moze to nic nie znaczyc, sam nie wiem
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.