Cześć,
aktualizacja.
Zdecydowałem się jednak zostać przy swoim aucie, wrzuciłem w nie prawie 1,5k, a teraz u mechanika okazało się, że szykuje mi się prawie drugie tyle, żebym przeszedł przegląd i jeździł bezpiecznie - jako że chcę to auto w styczniu zmienić to po prostej kalkulacji ta naprawa mi się totalnie nie opłaca. W związku z tym znowu rozglądam się za autem.
Moim faworytem wciąż jest Astra H (tania w utrzymaniu i naprawach, nawet ciesząca oko), ale serce dalej woła o BMW lub Mercedesa.
Prosiłbym o ocenę kilku ofert:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - widziałem to auto już, generalnie nadkola ma całe "w bąblach", ale z budżetu jeszcze wtedy zostaje sporo, więc można by się tym zająć, pytanie czy warto?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - wygląda ciekawie, od razu z gazem, znowu: warto?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - cena do przeżycia, auto wygląda w miarę okej (?), opis całkiem szczery, co myślicie?
Z bardziej przyziemnych i tańszych:
[link do aaaauto.pl wygasł] - obecnie mój faworyt, ładne na pierwszy rzut oka, całkiem dobrze wyposażone, stosunkowo tanie, czekam na więcej zdjęć
[link do aaaauto.pl wygasł] - też dobrze wyposażone, cena przystępna, autko okej
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - ładna vectra, całkiem fajnie wyposażona, polecany w rodzinie sprzedawca, cena jeszcze okej
Z góry dzięki za wszystkie opinie i porady
![Uśmiechnięty :)]()