Rozumiem, w takim razie z rocznika jestem w stanie zrezygnować - jak widać źle myślałem
W takim razie szukam kompromisu między wygodą a niskimi kosztami utrzymania auta.
Co do budżetu - jest założone 15k na auto + ewentualną instalację + pierwszą wizytę u mechanika + ubezpieczenie(przynajmniej pierwszą ratę). Jeśli jednak byłoby warto, to jestem w stanie dołożyć - czy to mechanika czy ubezpieczenie opłacić z innego budżetu.
BMW 3 serii jest fajnym autem, nie za duże, nie za małe, takie w sam raz, ale wciąż boję się opłat, czy to u mechanika, czy w ubezpieczalni, czy przy jakiejkolwiek innej okazji. Jeśli chodzi w ogóle o tą serię, to najbardziej podoba mi się E90, ale to jest baaardzo poza budżetem..
![Szczęśliwy :D]()
Mondeo jest dla mnie jakieś takie za duże, kobylaste, o Vectrze myślałem, ale chyba z racji tego, że głównie poruszam się po mieście i między nimi, to chciałbym coś mniejszego.Civic nie przemawia do mnie w ogóle wizualnie, tak samo jak VAGi poza Golfem i Audi a3, niemniej przy golfie tez wydaje mi się, że ciężko znaleźć dobry egzemplarz, a koszty utrzymania Audi (tak słyszałem) nie należą do najmniejszych..