Wiesz, że nie mam pojęcia czy jest tam przycisk, ale sprawdzę gdzieś za miesiąc.
Jeśli chodzi o wiązkę drzwi to jest w drzwiach wiązka kabli, ponieważ jest 2 zamek na początku drzwi i na końcu. Ja wszystko rozebrałem i kable są w idealnym stanie i samochód także, ponieważ kupiłem go w Niemczech jest tylko 2 zamki i jeden siłownik to wszystko jedynie, co może być problemem to brak napięcia w słupku w dolnej blaszce drzwi, która łączy się z siłownikiem i odpowiada za otwieranie, ale muszę być pewien czy tak prąd powinien występować, ale raczej tak, choć nie jestem pewien, na 100% ponieważ dawałem prąd po wyciągnięciu kabli z samochodu siłownik się nie otwierał, jeśli przemienię kable odwrotnie to zamyka, ale nie otwiera. Najbardziej ważne jest to czy na 100% powinien być prąd na dolej blaszce, ponieważ mogę rozebrać pół auta a problem może być gdzieś indziej ja na schematach się nie znam, jeśli byś miał taką możliwość gdzieś sprawdzić czy tam powinno być napięcie to bym był wdzięczny? W słupku jest 4 blaszki 2 górne mają prąd a 2 dolne nie
![Smutny :(]()