Problem z kierunkowskazami vw polo 1.9sdi

03 Lut 2018, 17:02

Witam! od jakiego tygodnia mam problem z moim samochodem a mianowicie chodzi mi o kierunki, sprawa wygląda tak, że gdy włączam lewy kierunek to migają mi wszystkie cztery żarówki z tym że prawa strona trochę słabiej gdy przełączę na prawą stronę wszystko działa jak trzeba prawę migają lewe nie, z czasem jest tak po ok 5sekundach problem znika ale po ponownym włączeniu wraca z powrotem.... nie wiem w czym jest problem wymieniłem: przerywacz, przełącznik przy kierownicy,przełącznik świateł awaryjnych ale problem pozostał. Z góry dziękuje za pomoc!
tomek1994
Obserwowany

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 17- 3- 0
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: VW polo classic
Silnik: 1.9 SDI
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

04 Lut 2018, 09:43

Masz gdzieś słabą masę lub ten cały pająk z manetkami już daje o sobie znać. Przeczyść masy i pająka
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

SsangYong Rexton G4 - nowa odsłona
    Jest to prawdziwy samochód terenowy gdyż zachowano konstrukcję opartą na ramie (Quad frame), co w dobie samonośnych nadwozi w klasie SUV jest rzadkością. W stosunku do poprzedniego modelu nadwozie jest dłuższe (4850 ...
    Jakie modele i wersje oferują japońskie marki?
    Toyota GR Supra i Lexus LC to dobrze znane auta z Japonii. Toyota i Lexus proponują jednak nie tylko bezkompromisowe auta dla fanów adrenaliny, ale też usportowione wersje popularnych modeli. Zaglądamy do oferty obu ...