noisy napisał(a):Rodzinny SUV za 15k, albo Voyager
za ta kaske to populas jakies kombi albo minivan w stylu np Mazdy MPV to tak da sie trafić w znośnym stanie.
Voyager był przykładem, który pierwszy przyszedł mi do głowy. Myślę, że jakiegoś starszego Espace`a albo Zafirę z początku produkcji spokojnie by znalazł
Damond napisał(a):Bardziej interesuje mnie coś z większym prześwitem niż zwykły Van lub Kombi. W tej cenie można wyhaczyć w niezłym stanie oczywiście jak się poszuka Nissana X-trail albo Honde CR-V lub Opla Frontere. Takie auta bardziej by mnie interesowały.
Hm, sugerując się tym, co napisałeś o Jeepie i Santa Fe uznałem, że szukasz auta powiedzmy o w miarę nowoczesnym wyglądzie. Jeżeli nie to Frontera w tym budżecie jak najbardziej będzie dostępna, ale też, moc trochę mała jak do wagi. CR-V ok, może coś znajdziesz. Nie znam auta, ale jak popatrzyłem na te silniki to też wydają mi się nieco za słabe. Auto 1,5 tony waży, rodzina + bagaże swoje zrobią....Podobnie X-Trail, najmocniejsza benzynka ujdzie jeszcze, ale o ile pamiętam, diesle w tych autach były zawodne.
A Audi a6 c4? Fakt, auto nieco archaiczne z wyglądu, ale w połączeniu z silnikiem 2,5 tdi i w wersji quattro będzie chyba jedynym sensownym wyborem dla Ciebie. Prześwit nieco większy, dużo przestrzeni w środku, wygodne no i co najważniejsze, naprawdę niezawodne. Niestety, w c5 już nie występował ten motor, ale było za to 1.9 TDI