sonic64 napisał(a):czeslaw555 napisał(a):wybór poparty wiedzą o tych autach ,czy wybór ,bo ci się podobają ?
wiem że mają swoje bolączki, ale nie ma ideału. Oferują dużo wyposażenia za cenę i za ta pieniądze trafić mozna nie za stary rocznik z przyzwoitym przebiegiem.
no to uważaj ...
właśnie ciotka kumpla kupiła Tuarega
[link do oferty na Allegro wygasł]
kolega proponował żeby pojechać razem ,ale sym cioci powiedział że jadą sami bo Pan powiedział że auto jest OK i trzeba wierzyć ludziom .Pojechali kupili ,Pan sprzedał auto na umowę na Niemca z Berlina ale nic to ... ważne że auto kupione średnio taniej o jakieś 10-15 tys zł, auto ma papiery Duńskie czyli pochodzi z Danii , sprawdziliśmy auto po
VIN km cofnięte o ok 100tys ,auto w 2003 było fest rozbite z tyłu (naprawa w ASO ) kolejne wypadki też miało ale gdzie naprawiane nie wiadomo ,opony założone w miarę nowe ale przednie ściachane po wewnętrznej stronie ,bez bieżnika w tym miejscu ,auto ściąga w jedną stronę ,jutro będę wiedział może coś więcej jak mi kumpel powie co się jeszcze dowiedział i tak wygląda przyzwiota cena
jak teraz oddać auto ,gdzie reklamować ? itp. u Niemca tylko ale kto go widział ? może iść na policję ? można ale d..a umoczona bo kupiony na wałszywą umowę i... nie chcę już dalej pisać ...a jest co