Witam , przed przerejestrowaniem zgubiłem dowód rej. na pierwszego właściciela ja jestem 3 właścicielem na tym dowodzie posiadam kartę pojazdu ciąg umów, lecz nie mogę zarejestrować w wk kazali mi sie zgłosić do urzedu gdzie był zarejstrowany samochód po zaświadczenie i tu sie zaczyna problem bo nie mogą wydać takiego zaświadczenia bo właściciel nie zgłosił sprzedaży samochodu a ja nie mam możliwości jakiego kolwiek kontaktu z nim , czy jest jakieś dobre wyjście z tej sytuacji ?
Bardzo proste wyjście - przejedz przed fotoradarem o 20 km więcej niż jest ograniczenie. Fotka przyjdzie do poprzedniego właściciela. Od razu zgłosi sprzedaż. Oprócz zgłoszenia sprzedaży w WK musi też zgłosić sprzedaż w ubezpieczalni. Może tam zapytaj.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
fotoradar ostatnio pstryknął ;] a czy musi zgłaszać czy tylko pokaze umowe ? w ubezpieczalni tez nie zgłosiła bo ostatnio policja mnie złapała to powiedziała ze 3 polisy sa na samochód znajomy miał wezwanie na komende to tylko ksero umowy zrobili a nie zgłaszał sprzedaży
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Wyścigowe Lexusy - pewnie o nich nie słyszałeś Torowa wersja modelu LFA, RC F GT3 i LC GT500 - sportowe Lexusy dobrze wpisały się wyścigowy krajobraz na całym świecie. Ale Lexus ścigał się również luksusową limuzyną GS, hatchbackiem CT 200h, a nawet hybrydowym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.