Witam. W mojej Altei 2.0 DSG 103kW potrzebuję wymienić dwumasę - stuka na zimnym silniku. Czy powinienem jednocześnie wymieńić sprzęgło? Czy ktoś poleca jakiś warsztat w okolicach Bielska-Białej?
Ja mogę polecić Ci SerwisRegeneracja.pl, regeneracja koła dwumasowego mamy partnerów w całej Polsce skontaktuj się z nami telefonicznie. Główny oddział znajduje się w Kielcach jednego dnia zregenerujemy koło dwumasowe i je zainstalujemy.
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Instalacje gazowe V generacji Te instalacje LPG pozwalają na wtrysk gazu w fazie ciekłej do kolektora dolotowego (konieczność nawiercenia kolektora i montażu w nim wtryskiwaczy gazowych), bądź bezpośrednio do komór spalania za pośrednictwem wtryskiwaczy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.