A oczekujesz czegoś dynamicznego czy również dynamicznie jeżdżącego? Jeśli jedno i drugie to z kompaktów zdecydowanie Megane II RS. Niezniszczalne 2.0 T bez żadnych bezpośrednich wtrysków czy dwumas jak 2.0 TSI, bardzo twarde zawieszenia dające masę trakcji w zakrętach. Na torze BMW 330 Ci czy Giulietta QV nie miały szans. Tyle, że komfort na poziomie mniej niż zero.
Najpiękniejsze samochodowe trasy Europy Nie trzeba być fanem przygód agenta 007, by pamiętać, jak w jednym z filmów brawurowo pędził on na trasie nicejskiej swoim samochodem. James Bond wsławił się wieloma rzeczami – począwszy od niewątpliwego ...
Chciałem e46 330 Ci , ale do 2 litrów wiadomo ciut mniejsze ubezpieczenie i tańsza eksploatacja, zadowoliłbym się czymś podobnym do mito w osiągach i komforcie 1.5 150 KM, jakieś propozycję? Po prostu interesuje mnie tańsza alternatywa
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] . Przykładowo mała pojemność a myślę że dość zadowalająca moc Ale tylko dla dwóch osób następne [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] a to moje propozycje wszystkie linki przykładowe taka mała konfrontacja japan vs germany
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.