REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Barol napisał(a):Nie pytaj tutaj o stare 1.8T bo z miejsca Ci go skreśla bo to złom zwłaszcza Pan od japoncow..
Colt jest zajeb... za 3,2,1..
Bravo z Tjetem dorzuc trochę do budżetu
Trevor napisał(a):Fiaty 1,4t-jet nie ten budżet, Bravo to za te pieniądze to bardziej zwykłe 1,4/90
Colt to samo, bliżej 20k jak dla mnie
To go naprawie, no bo zbierać to mogę i do 50 i 100 tys, kasa raczej nie zalęzy od tego czy się auto będzie psuło czy nie bo to za 2x tyle też się będzie psuło.szybki napisał(a):Chodzi o to co po zakupie jak będzie trzeba naprawić auto.
Arab96 napisał(a):czyli definitywnie odpuścić Colta i Punto czy Bravo?
Arab96 napisał(a):kasa raczej nie zalęzy od tego czy się auto będzie psuło czy nie bo to za 2x tyle też się będzie psuło.
Arab96 napisał(a):W tym Punto widze że chyba jakieś poprawki lakiernicze sa konieczne, czyli pewnie ma rysy, odpryski czy korozja też może być?
Arab96 napisał(a):W tym Punto widze że chyba jakieś poprawki lakiernicze sa konieczne, czyli pewnie ma rysy, odpryski czy korozja też może być?
Arab96 napisał(a):Wydaje mi się jednak, że ogarnięcie mocno zapuszczonego auta pod kątem blacharki kosztuje więcej niż mechanika, gdzie sa używki, dobre zamienniki itd.
Lakiernik/blacharz ma stawki niezależnie od tego czy naprawia fiata 126p czy nowego mercedesa.
Więc wolę nie przekraczać wartości auta bo np trzeba całą fure malować, o tym mówię.
Raczej nikt nie pisze o poprawkach lakierniczych gdy jest ryska którą można zamalować bazą za 40 zł i pędzelkiem
toyman40 napisał(a):tym że odróżniaj ryskę czy odprysk od "robienia blacharki"