Dystans czy inna felga?

28 Lut 2010, 19:19

Taki mi się wydaje ze jak tak konkretnie wstawiasz mu w pizd* To woda jest bardzo gorąca i porostu paruje :wink:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

28 Lut 2010, 19:29

samurajsj700, no nie az takkonkretnie.
KONTROLA JEST NAJWYŻSZĄ FORMĄ ZAUFANIA
white wolf
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: FESTUNG BRESLAU

28 Lut 2010, 19:30

Ale jesteś pewien że 200 mli ??
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

28 Lut 2010, 19:55

samurajsj700, tak około 2 setki wciągną przeliczyłem zbiornik i jegopojemniść skale metryczna i tak wychodzi
white wolf
Aktywny
Awatar użytkownika

28 Lut 2010, 19:56

Ale ja nie mam nic w zbiorniczku wody :wink:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

01 Mar 2010, 10:58

[quote="samurajsj700"]Tak się je montuje :mrgreen:
Jak napisałeś[/quote

8 polibyszy dużych do zamocowania po dwa na resor a do wieszaków jest jeszcze komplet 16 małych polibuszy - :shock: to gdzie te 16 sie montuje?

[ Dodano: Pon Mar 01, 2010 12:24 ]
samurajsj700, i jeszcze jedno podnosząc na wieszakach 40mm daje do tego amory dłuższe też o 40mm.A jeżeli chciałbym jeszcze do tego podklepać resory to pójdzie jeszcze trochę w górę czy wtedy nie będzie istniała możliwość że rozwali mi amora tj.że nie wyjdzie -wyrwie tłoka.Wolę się dowiedzieć bo narazie ostatnią kasę wwaliłem w auto i nie chciałbym aby odrazu coś piep.........
white wolf
Aktywny
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kalkulator czasu podróży
    Kalkulator czasu podróży może być przydatny dla osób planujących dłuższe trasy, w tym wakacje, wyjazdy służbowe czy też przeprowadzki. Dzięki kalkulatorowi, można oszacować, ile czasu zajmie dana trasa i zaplanować ...
    Toyota AYGO 2018 po modernizacji
    Nowe AYGO zachowuje rozpoznawalny znak X z przodu, który teraz stanowi mocną, trójwymiarową strukturę. Nowy projekt przodu auta otrzymał przeprojektowane przednie reflektory w stylu Keen Look ze zintegrowanymi ...

02 Mar 2010, 20:25

white wolf napisał(a): 8 polibyszy dużych do zamocowania po dwa na resor a do wieszaków jest jeszcze komplet 16 małych polibuszy - :shock: to gdzie te 16 sie montuje?

na jeden resor potrzeba 2 wieksze polobusze i 4 male wiec na caly komplet resorow potrzeba 8 duzych i 16 malych :wink: male montuje sie tam gdzie jest wieszak a duze na drugim koncu resoru :mrgreen:
nie ważne jak, oby do przodu :)
SJ413 '85, SPOA, PERSISHINI 225/70/15
PITSJ413:)
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Giżycko

02 Mar 2010, 20:46

PITSJ413:), rozumiemże kazdy resor nie od strony wieszaka jest przykręcony dwiema śrubami ok to się zgadza.ale na wieszaku na fotkach widziałem po dwa polibusze jeden na dole przy resoże i jeden wyżej to gdzie jeszcze te dw małe tam są???
:?:
white wolf
Aktywny
Awatar użytkownika

02 Mar 2010, 21:18

polibusze to sa polowki bo calego nie przelozylbys przez ucho resoru :wink: widzisz niby jeden ale tam sa dwa wkladane z dwoch stron ucha :grin: jak rozbierzesz wieszak to sam zobaczysz :wink:
Aktywny
Awatar użytkownika

02 Mar 2010, 21:36

PITSJ413:), no i teraz wszystko jasne :grin: :grin: :grin:
white wolf
Aktywny
Awatar użytkownika

02 Mar 2010, 22:00

cieszy mnie to bardzo :wink:
Aktywny
Awatar użytkownika

02 Mar 2010, 22:05

PITSJ413:), hahaha jeszcze tylko montarz kierunków.na bokach sa takie zaślepki z napisem samurai może tam coś daradę wcisnąć a elektryk podłączy napewno od jakiegoś auta podejdą kierunki jak tych nie przymocuję nigdzie.

[ Dodano: Sro Mar 03, 2010 13:01 ]
PITSJ413:) napisał(a):
white wolf napisał(a): 8 polibyszy dużych do zamocowania po dwa na resor a do wieszaków jest jeszcze komplet 16 małych polibuszy - :shock: to gdzie te 16 sie montuje?

na jeden resor potrzeba 2 wieksze polobusze i 4 male wiec na caly komplet resorow potrzeba 8 duzych i 16 malych :wink: male montuje sie tam gdzie jest wieszak a duze na drugim koncu resoru :mrgreen:

dziś wlazłem pod auto iresory w tylnich swoich częściach do ramy przykręcane są na jedną śrubę
white wolf
Aktywny
Awatar użytkownika

03 Mar 2010, 13:54

jesli chodzi o te zaslepki na blotnikach to u mnie w tym miejscu jest orginalnie kierunkowskaz :mrgreen: dopiero w pozniejszych wersjach wstawiono tam zaslepki z kierunki przesunieto blizej drzwi tak wiec mozesz poszukac kierunkow od SJ-ta i tam wstawic :grin:
natomiast co do mocowania resoru to owszem jedno ucho jest mocowane za pomoca jednej sruby do ramy ale tam tez sa dwa polibusze (duze polowki) :wink: w jednym puncie resor musi byc przytwierzdony do ramy niemalze na stale a z drugiej na wieszaku zeby umozliwic mu prace :wink:
Aktywny
Awatar użytkownika

03 Mar 2010, 15:46

PITSJ413:), nio i jasne lepiej niz w książce obsługi wytłumaczone-dzieki :wink: :wink: :wink:
niestety de duże pozostaną stare najwyżej te gumowe wkłady wymienie na nowe.okazało się że musze kupic amora skrętu tamten sie rozsypał a kierownica się częsie jak by miała parkinsona :sad:
white wolf
Aktywny
Awatar użytkownika