Dziadek chce mi kupić samochód tylko nowy do 45 tyś.

12 Lip 2013, 23:25

Na urodziny (wrzesień) dziadek chce mi kupić samochód tylko jest jeden problem, kupi mi tylko i wyłącznie auto z salonu do 45 tys. miałam ostatnio Forda Mondeo mk3 2.0 tdCi i co chwile coś z nim było nie tak (pompa paliwa, wtryskiwacze, koło dwumasowe itp.) było to auto kupione w komisie i oczywiście używane :> na wszystkie naprawy wydaliśmy ok. 5 tys. dlatego Forda sprzedajemy ale potrzebuje nowe auto. Głównie auto posłuży mi do jazdy po mieście i niekiedy w dłuższe trasy. Nie chce auta, które długo się zbiera bo nie jestem zwolenniczką wolnej jazdy :) najlepiej żeby miało silnik max 2.0 i więcej niż 115 KM, żeby było mało awaryjne bo posłuży mi przez dłuższy okres czasu. Jak możecie to proszę o podanie kilku nazw, które wg was spełnią moje oczekiwania :) Pozdrawiam :)
kainzop
Obserwowany

Prawo jazdy: 04 06 1993
Auto: Ford

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Małe tablice rejestracyjne i problemy kierowców
    Małe tablice rejestracyjne są dostępne od ponad roku ale niektórzy właściciele aut nie znają dokładnie jej przeznaczenia i przez to mogą stracić dowód rejestracyjny od samochodu i dostać mandat w wysokości 500zł. ...