Dzień dobry Witam wszystkich serdecznie. Jestem od niedawna właścicielem V40 d2. Rzeczą którą mnie intryguje jest zagadnienie związane z działaniem systemu City Safety. Pojazd mój jest w niego wyposażony lecz szczerze mówiąc nie zauważyłem oznak jego działania mimo że odrobinę prowokowałem jego działanie. Oczywiście wszystko w granicach rozsądku. Samochód nie reaguje na zbliżanie do przeszkód będących w ruchu i tych stacjonarnych. Zatem w czym leży problem ? Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam Tomek
Tu jest sporo czynników które wpływają na działanie tego systemu slownik-motoryzacyjny/1195-city-safety/ może być tak że system twoje prowokacje uznaje jeszcze jako bezpieczne i nie musi się aktywować
Uuu nie wiem czy chcę bardziej prowokować .. bo mogę wylądować na czyimś zderzaku ... . Czy system też powinien zadziałać przy parkowaniu blisko innego pojazdu?
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Oldsmobile F32 Sedan, 1932 rok + przyczepka - pięknie odrestaurowany Ten 4-drzwiowy sedan Oldsmobile F32 z 1932 r. jest wyposażony w pasującą przyczepę w stylu Mullins i został pięknie odrestaurowany z powrotem do swojego oryginalnego przedwojennego, uwielbionego wyglądu. Niewielu Amerykanów ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.