Dzień dobry Witam wszystkich serdecznie. Jestem od niedawna właścicielem V40 d2. Rzeczą którą mnie intryguje jest zagadnienie związane z działaniem systemu City Safety. Pojazd mój jest w niego wyposażony lecz szczerze mówiąc nie zauważyłem oznak jego działania mimo że odrobinę prowokowałem jego działanie. Oczywiście wszystko w granicach rozsądku. Samochód nie reaguje na zbliżanie do przeszkód będących w ruchu i tych stacjonarnych. Zatem w czym leży problem ? Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam Tomek
Tu jest sporo czynników które wpływają na działanie tego systemu slownik-motoryzacyjny/1195-city-safety/ może być tak że system twoje prowokacje uznaje jeszcze jako bezpieczne i nie musi się aktywować
Uuu nie wiem czy chcę bardziej prowokować .. bo mogę wylądować na czyimś zderzaku ... . Czy system też powinien zadziałać przy parkowaniu blisko innego pojazdu?
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
AFT - Alternative Fuels Technology Rynek branży paliwowej nieustannie poszukuje technologicznych rozwiązań, które pozwolą zasilić auto w sposób jeszcze bardziej nowoczesny oraz dostosowany do norm ekopolityki. Nowe targi paliw alternatywnych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.