REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
łysy napisał(a):Jestem bardzo ciekaw Twoich wrażeń po np. pół roku użytkowania takiego auta.
galakty napisał(a):Kolorem nie jeździsz, dlaczego aż tak Ci zależy?
dzida napisał(a):Po prostu srebrny GS mi się kompletnie nie podoba choć doceniam zaletę niebrudzenia się. Mój IS jest srebrny i przez to jest nijaki.
kogi napisał(a):Mam pytanie do autora tematu, bo widzę, że ciągnie się to już od początku marca. Czy byłeś oglądać już jakieś samochody?
Do wydanie masz zaledwie 30k, a rozwodzisz się nad tym jakby to były milionyNa każdym samochodzie stracisz podobnie, do tego nigdy tak naprawdę nie wiesz co padnie w takim aucie używanym i jaka będzie cena naprawy, a w przypadku marek premium zawsze będzie to więcej.
Zamiast zastanawiać się jaki model, silnik, kolor... wybrać to zdecyduj się na kilka modeli i zacznij szukać dobrego egzemplarza, bo inaczej to niczego nie kupisz. Rynek aut używanych w PL to jest tragedia i kupić coś w dobrym stanie to naprawdę nie jest łatwo, a przez te wymagania może zejść Ci to naprawdę długo.
WChimera napisał(a):Btw. argument z wiekiem jest taki se, skoro widuję dzisiaj seniorów 60+ latających bokiem MX5 czy innym Z4
Killaz napisał(a):Jeszcze jedno. Zmieniając Accorda na Golfa chciałem mieć "świeże" auto, szczególnie jeśli chodzi o wygląd. To błąd i nieźle się na tym przejechałem. Co z tego, że auto wygląda nowocześnie skoro jadąc nim słyszę jak beznadziejnie jest spasowane? Myślałem, że w Accordzie trzeszczały mi plastiki - teraz rozumiem, że Accord to był kawał świetnie wykonanego auta, pomijam już, że babeczka która ode mnie co kupiła jeździ od roku bezawaryjnie...
dzida napisał(a):Pany jest IS 200 z kompresorkiem TTE na sell - brać póki jest: