Jak w temacie, rodzice szukają czegoś co zastąpi wysłużonego sienolota. Budżet ok 8000,-. Z racji małych przebiegów diesel odpada, najchętniej silnik pod LPG. Samochód gabarytowo powinien być zbliżony do sienki. Napewno nic wielkości matiza, ani czegoś dużego. Wyposażenie jak nalepsze, klimatyzacja obowiązkowa. Myślałem o C5, czy a6 c5 można kupić w takim budżecie?. 8000,- na samo auto, na pakiet startowy jestr oddzielna pula. Użytkowane będzie głównie poza miastem, ew jazda po małej mieścinie.
Patrząc na jego typy chce coś wygodnego i miękkiego, Accord nie bardzo tu pasuje do dziadkowozu, raczej własnie dla młodzika
C5 w porządku, A6 będzie ciężej dostać w dobrym stanie, rycerze ortalionu robią niestety swoje. Z tej dwójki zdecydowanie C5, np. z 2.0 (tylko bez IDE szukaj).
Xsara/Megane segment niżej, ale też dosyć wygodne i miękkie.
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Załamanie pogody za kierownicą Z powodu zmiany klimatu może wzrastać częstotliwość występowania ekstremalnych zjawisk pogodowych. Gwałtowne burze, ulewy czy grad – takie warunki na drodze są zagrożeniem dla kierowcy i wiążą się z koniecznością sprawnego ...
Delikatna obsuwa w odpowiedzi Laguna I? niee, zalatuje poprzednią epoką, II odpada, bo z tego co kojarzę dostać mogę jedynie wersję "lawetową" Jak kolega Galakty dobrze zauważył szukamy czegoś komfortowego, więc wszystko z twardym zawieszeniem odpada. Mieliśmy kiedyś rover'a 400 i ojciec dobrze wspominał jazdę, może któryś z nich? 75? Może mondeo? chociaż nie wiem jak tam z komfortem Jak narazie skupię się na C5...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.