Dziwna sytuacja w astrze g 2000

26 Sie 2012, 14:18

Mam astre g 2000 beznycna plus gaz. Kupilem go rok temu zacinal mi sie panel i nie dzial predkosciomierz itp. ale mechanik twierdzi ze wymienil cala nowa kopule. i Ostatnio jadac skonczylo mi sie wpsomaganie. to znaczy raz jest raz nie ma. bylem u mechanika stwierdzil ze to pewnie poma elektryczna wspomagania. Bardzo dziwne ze wraz ze swpomaganiem posul sie panel... raz dzialal raz nie. jezdzilem z tym 2 tydzien. bez wspomagania i z zepsutym panelem ktory pokazuje predkosc itp. Zauwazyle dziwna sytuacje.... kiedy wciskam sprzeglo panel sie wlacza i dziala.... puszczam je automatycznie sie wylacza... pozniej panel naprawil sie sam i dziala caly czas. wraz z tym naprawilo sie wspomaganie. Pewnie po jakims czasie sytuacja sie powtorzy ze wspomaganie i panel pokazujacy predkosc znowi sie popsuje. czy moze to byc ze soba powiazane? wiem ze mam tam elektryczna pompe. dlaczego podczas wciskania sprzegla panel sie zalacza? nie wiem sam co o tym myslec.
...
bartek1992
Nowicjusz

Miejscowość: Żary

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Uważaj na Pieszych na wielopasmowych jezdniach
    Do najbardziej niebezpiecznych miejsc dla pieszych należą przejścia przez wielopasmowe jezdnie bez sygnalizacji świetlnej. Do potrąceń najczęściej dochodzi, gdy pieszy wchodzi na oznaczone przejście, widząc zatrzymujący się ...