Dziwna sytuacja w astrze g 2000

26 Sie 2012, 14:18

Mam astre g 2000 beznycna plus gaz. Kupilem go rok temu zacinal mi sie panel i nie dzial predkosciomierz itp. ale mechanik twierdzi ze wymienil cala nowa kopule. i Ostatnio jadac skonczylo mi sie wpsomaganie. to znaczy raz jest raz nie ma. bylem u mechanika stwierdzil ze to pewnie poma elektryczna wspomagania. Bardzo dziwne ze wraz ze swpomaganiem posul sie panel... raz dzialal raz nie. jezdzilem z tym 2 tydzien. bez wspomagania i z zepsutym panelem ktory pokazuje predkosc itp. Zauwazyle dziwna sytuacje.... kiedy wciskam sprzeglo panel sie wlacza i dziala.... puszczam je automatycznie sie wylacza... pozniej panel naprawil sie sam i dziala caly czas. wraz z tym naprawilo sie wspomaganie. Pewnie po jakims czasie sytuacja sie powtorzy ze wspomaganie i panel pokazujacy predkosc znowi sie popsuje. czy moze to byc ze soba powiazane? wiem ze mam tam elektryczna pompe. dlaczego podczas wciskania sprzegla panel sie zalacza? nie wiem sam co o tym myslec.
...
bartek1992
Nowicjusz

Miejscowość: Żary

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jaką markę chłodnicy wybrać?
    Przedziurawiła mi się chłodnica wody i teraz myślę nad wymiana tylko nie wiem na jaką. Jakiej marki zamienić wybrać? Jeśli ktoś by się interesował to chodzi o chłodnice do audi a3 8p 2.0 tdi 16v 103kw 140km.