Mam problem z przednią szybą. Gdy dostanie wody, lub wilgoci, to pojawiają się na niej plamy. Na sucho nie ma żadnego problemu, jednak jazda w deszczu, lub rano przy dużej mgle jest problematyczna. Przemywałem szybę wódką, bo myślałem, że to jakieś tłuste plamy, jednak zero efektu. Możecie coś poradzić?
Te plamy są spore i rozumiem że są od zewnętrznej strony? Przyglądałeś się im z biska? Wódka raczej może nie dać rady lepszy byłby spirytus lub specjalny środek do przemywania. Spróbować możesz też użyć specjalnego mleczka do polerowania szyb w samochodzie, próbujesz w jednym miejscu i sprawdzasz efekty, mleczkiem możesz tylko polepszyć a na pewno nie zaszkodzisz szybie.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Seria GR - specjalne sportowe edycje modeli Toyoty Japońscy fani Toyoty są już przyzwyczajeni do specjalnych sportowych edycji modeli tej marki, opracowywanych choćby przez TRD czy Modellistę. Jednak tym razem największy producent samochodów w ich kraju naprawdę o ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.