E36 1.8+, gaz, 10 tysięcy

21 Wrz 2016, 17:47

Rynek e36 to jest jakas masakra. Pelno "projektow", ktore przerosly finansowo malolatow...
Ale wazne, ze jest gazik, gleba i krzywe kola z parapetem 8)
Kij, ze gaz zdycha i prycha, podwozie szura na kazdym spowalniaczu, zawiszenie tlucze jak w starym ltku, a z opon zara zaczna wychodzic druty. Juz samo to, ze komplet nowych opon ze sredniej polki do takich 18calowych felg kosztuje 1/3wartosci auta powinno dac do myslenia.
Wszystko co tu sie przewinelo na tej stronie nie jest warte swojej ceny. Powinienes poszukac czegos z seryjnym wygladem, czysta benzyna, na balonowatej 15calowej oponie. Najlepiej z niemiec.
No i klima obowiazkowa.
:naughty:
959
Aktywny

Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: E320 CDI
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Automatyczna

21 Wrz 2016, 18:06

W sumie mówisz dokładnie to samo co mój brat, tylko takiej to chyba ze świecą szukać. Niech mi ktoś znajdzie e36 w fabrycznym stanie do tej ceny, może być i sama benzyna ale lepiej jak gaz, sedan/coupe i będę zadowolony :) M-pakiet nie musi być.
exedras
Nowicjusz

Auto: Nie mam

21 Wrz 2016, 20:44

Co myślicie o takiej opcji, + dołozyć z 1~2 tysiące i poprawić blacharke i resztę.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
exedras
Nowicjusz

21 Wrz 2016, 22:01

Dosyc zjeżdżony :angry: Rdza z bliska pewnie na kazdym elemencie, te wiszace i popekane oslony tez nie napawaja optymizmem. To jest taki egzemplarz, ktorym jezdzono i nic nie robiono, bo kola sie kreca, silnik odpala to co tam robic.
Ja bym ta ogladal i mocno negocjowal cene. Ciekawe czy do oplat. [link do oferty na Allegro wygasł]
:naughty:
959
Aktywny

Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: E320 CDI

22 Wrz 2016, 06:12

Fajna opcja ale chyba niestety poza zasięgiem finansowym a nie mam pewności że chłop by coś spuścił :P Jestem z podkarpacia, jechać pod Białystok i wrócić z pustymi rękoma to nie byłaby fajna opcja.

Znalazłem też coś takiego: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
exedras
Nowicjusz

22 Wrz 2016, 15:09

Handlarz z Płocka to mówi wszystko..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Verva Street Racing 2016
    W miniony weekend odbyło się jedno z największych wydarzeń motoryzacyjnych w Polsce. Festiwal Verva Street Racing 2016 zgromadził tysiące miłośników motoryzacji, dla których organizator przygotował wiele atrakcji. ...
    SKODA Superb - nowy wygląd i mniejsze zużycie paliwa
    SKODA rozpoczyna kolejny etap swojej ofensywy modelowej SKODĄ Superb. Model flagowy marki imponuje atrakcyjnymi nowymi elementami stylistyki SKODY, świeżym wnętrzem i ulepszonymi funkcjami. Zużycie paliwa i emisja CO2 oferowanych ...

22 Wrz 2016, 15:26

exedras napisał(a):Fajna opcja ale chyba niestety poza zasięgiem finansowym a nie mam pewności że chłop by coś spuścił :P Jestem z podkarpacia, jechać pod Białystok i wrócić z pustymi rękoma to nie byłaby fajna opcja.

W/g mnie to Cię nie stać na takie auto i szukasz szkła do podtarcia pupy tak zeby się nie skaleczyć... będziesz następnym typowym bmkowcem który godnie przystąpi do gnębienia marki.

Chcesz kupić auto marki premium wyszukujesz śmiecie za 8k a 959 wkleja Ci coś za 10k a Ty piszesz że Cię nie stać więc na co Cię stać??? Na 100% nie na BMW r6 a nawet r4.

A na jakich oponach będziesz jeździł, jakie oleje stosował itd. przecież 2k to jest różnica ale przy astrze1 a nie przy BMWu...

Sorki ale zejdź na ziemię nie krzywdź następnej BMWe bo szkoda auta.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Typ: Sport/Coupe

22 Wrz 2016, 15:34

Ma być tanio z m pakietem,lpg i najlepiej w stanie b.dobrym, po co przepłacić jak można przyoszczędzić 3-4k? :D
Kieł
Stały forumowicz

22 Wrz 2016, 15:41

Wybaczcie chłopaki myślałem ze to forum jest od pomocy ale cóż, patrzę realnie na sprawy to jeśli wydam 11k na auto to za co później wymienię rozrząd oleje i wszystko żeby być pewnym jest ok ;) bardzo mi się podoba ta opcja 2.8 ale po prostu na chwile obecna nie mam pieniędzy na takie auto a jeśli się znajdą to na pewno wezmę
exedras
Nowicjusz

22 Wrz 2016, 16:04

To nie lepiej odpuścić coupe i wziąć pod uwagę sedana czy nawet kompakta w lepszym stanie?
Kieł
Stały forumowicz

22 Wrz 2016, 16:09

Ja nigdy nie odrzuciłem sedana, cały czas mowie ze może być :D a compact jednak jest strasznie brzydki dla mnie
exedras
Nowicjusz

22 Wrz 2016, 16:42

Tutaj masz ładne E36 z bogatym wyposażeniem i sporo wymienionych części (dopytaj czy ma udokumentowane). Przebieg może być autentyczny.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Rok produkcji: 2012

22 Wrz 2016, 21:50

Co myślicie o VW Polo w wersji gti 125 konne?
exedras
Nowicjusz

22 Wrz 2016, 22:14

exedras napisał(a):Co myślicie o VW Polo w wersji gti 125 konne?

Fajna opcja raczej bardzo awaryjna nie jest ale wersji GTI to jest zaledwie mały odsetek sztuk i może być bardzo ciężko znaleźć zadbany egzemplarz i do tego 2 klasy niżej od BMW. :/
Nowe Fotki Mojego Auta są w tym temacie
fiat-seicento-900-krzycha-vt94145.htm
Krzychu
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Auto: VW POLO 6R
Silnik: 1.2 TDI CR 75 KM
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

23 Wrz 2016, 06:54

Może jak by się coś poszukało to by się znalazło. Nie wiem, mam mętlik w glowie. Myślicie że mam szansę wyłapać coś?
exedras
Nowicjusz