E36?

21 Lis 2010, 22:10

Witam, zacznę od tego że jestem tu nawy więc jak coś źle mówię czy robię to proszę nie bić :) Planuje zakup samochodu, mojego pierwszego samochodu. Podobają mi sie BMW :D mimo tego że mają w Polsce średnią opinię... tzn wiadomo że samochód dobry, dobre silniki. ale mówi że bmw to bolid młodzieży wiejskiej :D ale nie obchodzi mnie to i zamierzam sobie kupić samochód właśnie tej marki. Myślałem nad e36. mam do dyspozycji około 7000zł. lecz jak wydam 6 tys to nie będzie źle a jak będzie trzeba wydać 9ty na coś naprawdę dobrego to też sie znajdzie :D Dużo się naczytałem że e36 w cenie około 6-7tys nadaje się na złom ale nie wiem czy to prawdą :P co myślicie o tym egzemplarzu [link do Otomoto wygasł] ?? Bo mi się bardzo podoba tylko boję się że wydam drugie 7 na naprawy itp :D oczywiście jeśli macie inne bmw do zaproponowania albo nawet samochody innej marki to też chętnie sprawdzę. Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez nsxr41, 24 Lis 2010, 01:14, edytowano w sumie 1 raz
nsxr41
Nowicjusz

Miejscowość: Lubin

21 Lis 2010, 22:35

Powiem tak, Będziesz Miał Wóz. Ten z linku podpicowany na handel ewidentnie, ale to nie znaczy, że złom. Jedź oglądać, imo jeden reflektor nieco zaparowany z przodu, ale zdjęcie pod kątem, to może tak wyszło.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

21 Lis 2010, 22:39

Fajny sześciocylindrowy motorek... Ale mi coś ten kolor nie wygląda na fioletowo-granatowy metallic tylko bardziej na "Diament Schwarz Metallic" (181). Do tego coś mi się te progi nie widzą, ponieważ są ciemne i są ciemniejsze od zaślepek otworów. U mnie były szare progi (zderzaki fabrycznie całe w kolor nadwozia - bez dolu w kolorze progów), na tej fotce również są szare http://pl.wikipedia.org/w/index.php?tit ... 0121212715 a to może oznaczać że ruda zaczęła je atakować i ktoś już przy nich grzebał.
Jedziemy wszędzie gdzie chcemy...bo chcemy....
Jogi4x4
Stały forumowicz

Miejscowość: PZL
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Galloper Pajero Avensis Vito
Silnik: TD/DI-D/D4-D/CDI
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna

22 Lis 2010, 18:03

[link do Otomoto wygasł]

zapraszam, mój jest do sprzedania od jakiegos czasu. Co do ceny to coż tu mówić..... dlatego sie jeszcze nie sprzedał :) Ale auto w lepszym stanie niz nie jedna młodsza E46.

Moge podesłać więcej szczegółowych zdjęć jak coś.
Ostatnio edytowany przez szybki708, 24 Lis 2010, 01:15, edytowano w sumie 1 raz
szybki708
Początkujący

22 Lis 2010, 20:32

A czym sugerujesz się podczas zakupy? Wiem,ze masz 7 tys zł na samochód ale czy koniecznie musi to byc stare BMW w gazie? Jakie odcinki trasy będziesz pokonywał?
AutoMisala
Początkujący

Miejscowość: RYBNIK

22 Lis 2010, 21:51

No więc tak, samochodem teraz w zimie będę pokonywał chyba około 200km tygodniowo. Nie musi to być stare BMW, po prostu uważam że samochód to nie tylko coś co przewozi Cie z A do B ale dobrze jakby było to też co ci się podoba i jest jak dla Ciebie fajne, a te BMW dla mnie są :D. Myślałem też o omedze, bo jest duża a mi by się przydało duże auto ( często z kumplami jeździmy ) a poza tym jestem wysoki :P (193cm) no ale nie wiem co wybrać, mam trochę czasu, planuje to kupić grudzień/styczeń.

zapomniałem dopisać że w lato ta odległość może się zwiększyć ze względu wyjazdów na rożne dalsze wycieczki itp.

[ Dodano: 28 Listopad 2010, 11:38 ]
Dzięki ludzie ;) :D
nsxr41
Nowicjusz

Miejscowość: Lubin
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW 328 Hommage 2011
    BMW 328 Hommage, zaprezentowane z okazji siedemdziesiątych piątych urodzin legendarnego samochodu wyścigowego BMW 328, jest nowoczesną interpretacją charakteru i stylu protoplasty. Koncept to przykład na to, jak dziś mogłoby ...