dzida napisał(a):Autorze zadaj sobie pytanie czy warto brać e39 z 2,0? Niektórzy się krzywią przy tym silniku w mniejszym e46.
A ja bym sobie zadał inne pytanie... czy autor tematu zdaje sobie sprawę że po kilku latach przygody z tym autem nie będzie ani kasy ani auta i to w dosłownym słowa znaczeniu.
Dla mnie jest to jakiś dziwny przypadek ... chce auto premium, nie mam kasy i zacinam się da markę która mnie z tej kasy ogoli już do końca. Jestem ciekaw kiedy autor zorientuje się że wydał 10k na samochód ma łożyć w niego 5k żeby utrzymać go w ryzach serwisowych a potem sprzeda go za 5k... i to z wielkim problemem.
Ogólnie 70temat pt. ma 10-12k i potrzebuje BMW czyli będę udawał że mam kasę której nie mam...
A forumowicze wejdą na alledrogo sprawdzą cenę rynkową i ... "o są do 12k to znaczy że brać".... A prawda jest taka że to jest śmieć nie warty nawet 12k i 95% ofert jet już "serwisowany" zgodnie z założeniami klienteli docelowej BMW.
I gdyby jeszcze było tak:
kupuje najtańszą wersje bo jest prosta i się nie psuje ale w przypadku BMW e39 niestety nie... E39.jest lipą co zresztą widać po cenach rynkowych tego knota.