Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Kacper napisał(a):Sprawdzałeś czy radio nie przełącza się automatycznie w tryb AUX po podłączeniu do niego urządzenia poprzez ten port?
Kacper napisał(a):Masz zapewne zmieniarkę więc tak samo powinno się przełączać na AUX jak jest podpięty pen. To jest radio philipsa czy alpine? Masz jakieś numery, oznaczenia na nim?
Normalnie to się robi przyciskiem MODE ale tu nie widzę takiego (jest on chyba jak się nie mylę pod ostatnim podłużnym przyciskiem po prawej, na wyświetlaczu powinno być widać taki napis nad tym przyciskiem jak masz uruchomione radyjko).
Masz aktualnie tryb komputera z informacjami o spalaniu, dystansie itp. probówałeś przełączyć ten tryb przyciskiem Audio / DSP albo BC? Nie pamiętam dokładnie którym się to przełączało.hakemene napisał(a):no wlasnie wiem wiem ze robi to sie przyciskiem MODE ale tu niestety takiego nie ma i ma napisu na wyswietlaczu
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Kacper napisał(a):Masz aktualnie tryb komputera z informacjami o spalaniu, dystansie itp. probówałeś przełączyć ten tryb przyciskiem Audio / DSP albo BC? Nie pamiętam dokładnie którym się to przełączało.
Tak żeby uzyskać coś takiego (tryb radia)
No to wrzuciłeś zdjęcie nie ze swojego samochodu?hakemene napisał(a):nie zauwazylem ze nie mam przycisku DSP tylko samo AUDIO
[Aby pobrać załącznik musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Kacper napisał(a):Takie jak to?
Kacper napisał(a):Próbowałeś przełączać tym przyciskiem o którym pisałem tu jest nad nim TAPE? Co się wtedy zmienia?