E46 318i na co zmienic

21 Gru 2012, 15:52

Witam,

pech chcial że po 20k od kupna auta (318i rocznik 2004) poszedl silnik.. nie wiedziec czemu, byla luzna sruba z kola pasowego i niestety cala glowica, rozrzad i pare innych rzeczy do naprawy.. oczywiscie wszystko bardzo drogo wyjdzie (kolo 5k pewnie jak nie wiecej..)

mysle wiec nad sprzedaza po naprawie i kupnie czegos do max 15k z gazem. Oczywiscie na cos solidnego/niezawodnego...

Galant 2.5 V6, Accord 1.8/2.0 Warto? Co jeszcze moglibyscie polecic?
najlepiej sedan, ewentualnie hatchback (nawet 3drzwiowy), moc tak przynajmniej 100KM.
damyan90
Nowicjusz

Miejscowość: Jastrzębie Zdrój

21 Gru 2012, 17:01

Jak pech to pech. Może kolejne E46 tym ym razem z porządnym motorem R6?
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

21 Gru 2012, 18:48

Raczej nie za 15kzł ale E46 330d :ok:
Jedziemy wszędzie gdzie chcemy...bo chcemy....
Jogi4x4
Stały forumowicz

Miejscowość: PZL
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Galloper Pajero Avensis Vito
Silnik: TD/DI-D/D4-D/CDI
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna

21 Gru 2012, 19:28

kurcze panowie :) zeby kupic coś zadnego z tego co piszecie to musialbym swoje sprzedac za tyle ile jest naprawde wart a z tym bedzie ciezko.. na naprawe bd musial sie zapozyczyc wiec tylko cos do 15k ..

najbardziej accord mi sie podoba, juz kiedys chcialem kupic (wzialem wtedy leona 1.9tdi 110) badz moze wlasnie jeszcze raz leona? (akurat wtedy mialem lekko bitego w tyl, ale generalnie wiekszych problemow z nim nie bylo)
damyan90
Nowicjusz

Miejscowość: Jastrzębie Zdrój

22 Gru 2012, 02:44

Jakbyś chciał to mogę się z Tobą zamienić albo Ci sprzedać, mam ładne BMW, w podpisie masz link. Z prawdziwym motorem pod maską ;) Tylko nie wiem co Ty masz za E46 ;)
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...