REKLAMA
Witam proszę was o poradę które auto wybrać. Budżet 25 tys +/-
Bmw e46 2003r 2.5 benzyna gaz sedan/coupe czy Honda accord VII 2003r silnik 2.0/2.4 gaz. Autem planuje jeździć około 20 tys km miesięcznie 30% trasa 70-miasto. Który wybór będzie lepszy akurat udało znaleść mi się tu i tu dosyć zadbany egrzemplarz osobiście bmw lepsze prowadzenie i już navi, sporty siedzenia fajnie to wyglada a Honda znow więcej miejsca i myśle,ze świeższy wygląd nie ma ich tak dużo jak e46. Które wybrać i dlaczego myśle,ze auta w utrzymaniu będą na podobnym poziomie ? Bo sama Honda w sobie podobno jest mało awaryjna a bmw już ma swoje lata jest dużo części także ? Ale zmierzając co lepiej wybrać i dlaczego co później lepiej odsprzedać mniej może na wartości straci noi czysto teoretycznie co wy byście wybrali i dlaczego nie interesują mnie disla ani inne silniki benzynowe odrazu dodam. Dodan,ze myślałem tez nad e90 lecz czy w tej kasie ? To prosiłbym was o poradę gdybyście mieli tak wybór to dlaczego akurat ten samochód z góry wielkie dzięki ( nie było takiego postu był podobny ale odnoszący się do hondy starszej gen) pozdrawiam i dzięki !