REKLAMA
no tak tylko musiałbym jeździć po całej polsce za tm autem bo w lubelskim bardzo mało..
a na przykład corolla e11?
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
kozdromen napisał(a):no tak tylko musiałbym jeździć po całej polsce za tm autem bo w lubelskim bardzo mało..
a na przykład corolla e11?
kozdromen napisał(a):na tą chwilę mam takie typy:
brava 1.2, marea weekend 1.6, astra 1.6 8v pod warunkiem nie zgnitego egzemplarza i najlepiej kombi, xsara 1.6 liftbak albo kombi, laguna liftback 1.6.
no i carina liftback, albo corolla liftback..
te ostatnie kuszą, ale nie wiem czy nie będą gniły i jak tam z częściami, dostępnością cenami..
grzegorzd92 napisał(a):Bo Xsary, czy Laguny to nie są złe samochody. Szybki z jednej strony dobrze pisze, że by kupić Carine czy corolle, ale z drugiej strony on cierpi na Toyotoizm i dla niego wszystko inne to g...o.
szybki napisał(a):Generalnie przestałem się mocno interesować tą marką w nowych modelach bo stali się zwykłym badziewiem z lepszym zawieszeniem... hmm ale może się to zmieni.
grzegorzd92 napisał(a):I toyoty tracą na wartości. W tamtym roku corolli e11 nie szło dostać za 6 tys. Oglądałem, to wersje utrzymane to ok 7-8 tys. Teraz juz ok 6 tys. Już widze jak Corolla z 97 r za 5 lat będzie kosztować nadal 6 tys. Weź nie pitol głupot.
grzegorzd92 napisał(a):I nie jesteś skarbie jedyny, który jeździ różnymi samochodami:)