Ekonomiczne autko w którym się wyśpię. Na ryby i do miasta

23 Kwi 2010, 23:14

Wiem, że wystarczy vw t4 lub inny busik ale może da rade coś z pseudo terenowych?
Busem na codzień chyba bym nie potrzebował jeździć. Są długie terenówki ale najczęściej tylna zabudowa jest oddzielona od części pasażerskiej przegrodą i to wyklucza funkcję spania.
Voyager też odpada. Może coś doradzicie?
Pozdrawiam. :wink:
marko28marko
Nowicjusz

Miejscowość: Zielona Góra

24 Kwi 2010, 09:59

te oddzielone to ciężarówki z VATem :mrgreen: to można przerobić i normalnie spać, aczkolwiek żadna terenówka nie jest ekonomiczna, jśli spalanie 9-10 litrów to nie problem oglądnij sobie mitsubischi pajero albo isuzu troopera (oczywiście w dieslu)
wersja hardkor to mercedes W124 4 motion, lub stare A4/6 quattro w kombiaku, masz tanie auto pakowne na codzien a dojechać na ryby i tak będziesz mógł :wink:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)

24 Kwi 2010, 16:13

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

24 Kwi 2010, 21:41

A ja Ci śmiało moge polecić Land Rover Discovery I 2.5TDI 113KM z lat 1989-1997r.Auto sprawdza sie w każdym zakątku świata,jest dość komfortowe,ma obszerne wnętrze.To dobra propozycja dla osób które lubią wyskoczyć czasami w teren a jednocześnie muszą samym samochodem jeżdzić na co dzień,plusem jest ekonomiczny silnik diesla i dostępność tanich części zamiennych.I wiem co mówie gdyż mój wujek leśniczy ma takiego Land Rovera na codzień i jest z niego bardzo zadowolony i ani myśli zmieniać go na innego.
przykładowo taki [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Poradnik - kupujemy auto za kilka tys zł
    Do stworzenia tego poradnika skłoniły mnie dwie rzeczy. Pierwsza to fakt, że na nasze forum trafia sporo osób, które chcą kupić auto w przysłowiowej "cenie średniego roweru" do dojazdów do pracy, szkoły, ...
    Najpopularniejsze crossovery w Polsce – styczeń 2017
    W pierwszym miesiącu 2017 roku rynek nowych samochodów odnotował kolejne wzrosty. Sprzedaż na poziomie przekraczającym 41 tys. sztuk oznacza, że był to najlepszy styczeń od 10 lat. Popyt generowany jest głównie ...