Ekonomiczne do 1000zł

20 Mar 2009, 16:31

hehe no juz opowiadales kiedys a co sadzicie o tym w linku??
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

20 Mar 2009, 19:19

Malar jak malar. Wiesz nie wygląda źle, ale to tylko zdjęcia ;) ale chyba nie będzie tragedii. Jedziesz go oglądać?
warzywo
Aktywny

Miejscowość: PZN

20 Mar 2009, 19:54

no jutro jade skoczyc ze znajomym mechanikiem i jak sie okaze dobry to brum brum i do domciu :lol:
Barol
Awatar użytkownika

20 Mar 2009, 20:03

zachwycacie sie maluchem jakby to mercedes był :D
piotrauto
Stały forumowicz

20 Mar 2009, 20:04

Pierwszy samochód zawsze będzie mercedesem dla kupującego ;D przypomnij sobie swój pierwszy dupowóz ;d
warzywo
Aktywny

Miejscowość: PZN

20 Mar 2009, 22:53

kur** zajebi**** poprostu znajomy nie da rady jutro jechac i widze ze okazja przejdzie mi kolo nosa,nosz kurde w dupe :(
Barol
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...

21 Mar 2009, 10:17

barol91 napisał(a):kur** zajebi**** poprostu znajomy nie da rady jutro jechac i widze ze okazja przejdzie mi kolo nosa,nosz kurde w dupe :(

to znak. Lepiej zostań w domu...
LukP
Nowicjusz
Awatar użytkownika

21 Mar 2009, 10:57

no mozliwe ale chociaz tyle ze znalazl sie mechanik od znajomej ktora mieszka w Czeladzi i zobaczymym co dalej
Barol
Awatar użytkownika

22 Mar 2009, 16:52

LukP miales racje dobrze ze zostalem w domu,maluch na 1rzut oka fajny ale slowa mechanika mnie zawiodly i maluch odpadl a mianowicie cytuje:"dobrze znam ten komis i on kupuje auta za grosze w oplakanym stanie wstawia do garazu szpachluje,odpicuje byle jak i wstawia do swojego komisu za dobre pienadze" ehh brak slow co to sie dzieje w dzisiejszych czasach.
Barol
Awatar użytkownika

22 Mar 2009, 23:43

jak to wogule brzmi "ekonomiczne do 1000zł"
lepiej zapytać czy da sie cos kupic co jeździ za 1000 zl
lepiej troche zarób forsy bo szkoda zlomu kupowac
siwy
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jarosław

23 Mar 2009, 09:57

koledzy na pol roku kupuje malucha,niech poleca mi znizki a potem kupie sobie inne wieksze np.golf 2 z gazem albo poldek z gazem.A teraz napiszcie co sadzicie o tym,wasze opinie itp.
Barol
Awatar użytkownika

23 Mar 2009, 13:21

Ja sądzę, że twój plan w 50%jest dobry:D Mianowicie pominąłbym zakup tego malucha tylko kupił coś co w miarę jeździ i zarejestrował na kogo innego.
Np polonez, golf 2, favorit,samara, cc700. Jak ma jeżdzić tym samochodem matka twoja to tylko ze względu na gabaryty odpada z ww. polonez a resztą każda kobieta da sobie radę. Tamte samochody w gazie wyjdą cię taniej niż maluch i można nimi jechać gdzieś w trasę bo to 100 km/h jakoś polecą(cc 700 odstaje tu troche ale i tak lepsze niż maluch) a i 4 osoby wejdą do nich. A maluch to jest na 1 osobę za mały a co dopiero 4 :D
koczas
Aktywny

Miejscowość: centrum Polski

23 Mar 2009, 14:30

no wiesz o cc 700 myslalem dosc dlugo i juz bylem wstanie go kupic ale gdy sie dowiedzialem ze 700 jest czesto awaryjna i nikt pomalu tego nie chce naprawiac to mowie dziekuje,moze sprobuje 900 ale za takie pieniadze nie dostane,a i co do spalania to tam jest pikus ale chodzi mi glownie o oplaty np.za malucha zaplace 500zl a za takiego dajmy poldka ok.1200zl,a narazie niemam znizek,wiec na pol roku maluch bylby dobry bo prawie by mi znizki lecialy :) zreszta jestem poczatkujacym kierowca i narazie potrzebuje auto tylko na dojazdy do szkoly,wiem ze pod szkole zajechac maluchem to troche wies ale jeden synek jezdzil rok temu bialym maluchem z ciemnymi szybami i drugi synek jasno zielonym i nie slyszalem slow krytyki
Barol
Awatar użytkownika

23 Mar 2009, 16:31

Jak lubisz się w minutę rozpędzać do 100 km/h i naprawdę nie jesteś w stanie zarejestrować samochodu na kogoś innego a siebie na współwłaściciela to bierz tego malucha. Choć pamiętaj, że maluch jako samochód nie ma ŻADNEJ zalety.
koczas
Aktywny

Miejscowość: centrum Polski

23 Mar 2009, 16:51

sluchaj auto rejestruje na matke a jako wspolwlasciciel,co to moja wina ze sytuacja mnie do tego zmusila,jakbym mogl kupil bym inne bankowo a nie malucha,zreszta widze ze nie bylo wogole sensu zakladac tematu bo i tak to wszystko prowadzi do nerwow itd.,kumpel ma 30lat i wciagu calego zycia mial chyba z 6maluchow i obecnie smiga granatowym z 98r i mowi ze ten jest najlepszy
Barol
Awatar użytkownika