Ekonomiczne do 1000zł

27 Mar 2009, 19:55

maluchem raczej nic nie wyprzedzisz poza rowerem a na trase sie nie nadaje bo prędkość taka rozsądna to ok 80-90 jak na malucha
piotrauto
Stały forumowicz

27 Mar 2009, 20:19

no w calej polsce znajde takie napewno ale ja szukam z okolic slaska i malopolski,narazie znalazlem cc 900 z gazem i temu sie musze dobrze przyjrzec
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

28 Mar 2009, 09:15

[link do oferty na Allegro wygasł] co myslicie o tym??
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

28 Mar 2009, 11:14

piotrauto napisał(a):maluchem raczej nic nie wyprzedzisz poza rowerem a na trase sie nie nadaje bo prędkość taka rozsądna to ok 80-90 jak na malucha

kolega nie szuka samochodu po to by miec frajde z wyprzedzania innych na drodze i z duzej predkosci (ktora na naszych drogach nie ma gdzie zbytnio rozwinac) tylko poszukuje auta które bedzie dla niego praktyczne.na głowe nie pada, i pedałować tez nie trzeba.dobry maluch nie jest zły.tez bym wolał jeździc 80km/h maluchem nikogo nie wyprzedzajać nie zapierniczać na pieszo albo nasza jakże piękną komunikacją typu pkp czy pks.
matttias1234
Zaawansowany

Miejscowość: Dolnyśląsk

28 Mar 2009, 14:13

no wlasnie o to samo mi chodzi zeby nie cisnac z buta ani nasza piekna komunikacja tylko chociaz tym maluszkiem
Barol
Awatar użytkownika

28 Mar 2009, 14:18

Haha piotrauto nie wie co mówi ;D Ja z ojcem Malarem na linki wypredziłem Merola ha! i co łyso Ci ;P
warzywo
Aktywny

Miejscowość: PZN
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Finał NIGHT POWER 2013 GP w Płocku / relacja
    Ostatnia runda tegorocznego NIGHT POWER Grand Prix zakończona. W Płocku zmierzyło się około 70 zawodników. W całym cyklu na starcie stanęło ponad 200 zawodników. Już wiemy kto jest najlepszy. Zwycięzcą całego ...

28 Mar 2009, 14:23

warzywo napisał(a):Haha piotrauto nie wie co mówi ;D Ja z ojcem Malarem na linki wypredziłem Merola ha! i co łyso Ci ;P

nie wierzę :D
ale zrozum zeby jezdzic tym maluchem to musisz lac do baku, nawet maluch na powietrze ani wode nie jezdzi!
piotrauto
Stały forumowicz

28 Mar 2009, 14:25

to teraz doj***** jak łysy grzywką o kant kuli.to normalne ze trzeba lać.to może ty tez przerzucisz się na rower albo na komunikacje miejską bo szkoda kasy na paliwo co???

a barol91 głupi nie jest i jak każde małe dziecko wie ze do samochodu trzeba lać paliwo.może dopiero ciebie ktos dzisiaj o tym powiadomil i chciales zablysnac??
matttias1234
Zaawansowany

28 Mar 2009, 14:35

no tak ale taki maluch mu spali te 5-6l benzyny a benzyna po ok 3,5zł
jak by kupil tico to by załozył za grosze lpg i by mu palilo 5-7l gazu a gaz po 1,6zł a to jest różnica!
piotrauto
Stały forumowicz

28 Mar 2009, 14:47

do tysiaca nie kupi tico to po pierwsze, po drugie instalacja ile by nie kosztowala to jest wyraznie napisane ze auto do tysiaca.tico plus zalozenie lpg rowna sie ponad 2 tysiace.chyba ze zasponsorujesz kolege to wtedy nie widze problemu.
matttias1234
Zaawansowany

28 Mar 2009, 14:55

no o paliwo to sie tam nie martwie :)
Barol
Awatar użytkownika

28 Mar 2009, 15:30

Piotrauto nie wiem dlaczego tak bardzo odradzasz koledze tego malca. Sam coś mogę o Maluszku powiedzieć, bo sam od niego zaczynałem ;) Teraz jeżdże już czymś innym, ale w tym temacie to nieważne. Jeździłem malcem dobry roczek i uważam, że jak na pierwsze autko na sam początek jest w zupełności wystarczający. Wiadomo nie osiąga się zawrotnych prędkości, ale tu chyba nie o to chodzi. (Ale czasami też mozna sobie pozwolić ;p, jak ma się w dobrym stanie oczywiście). Chyba najważniejsze jest to, żeby dowiózł nas na miejsce. Na takie dojazdy do szkoły i czasami jakiś mały wypad autko w sam raz;)
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą, to znaczy, że jedziesz zbyt wolno.
Quba
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Nowy Tomyśl
Prawo jazdy: 01 10 2006
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Fiat Marea Weekend
Silnik: 1.9 JTD 110KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

28 Mar 2009, 20:38

no ja potrzebuje narazie autka zeby mnie mogl dowiesc do szkoly i raz za czas jakies male wypady za miasto,maluch jest 100razy lepszy niz zapiepszac z buta albo nasza piekna komunikacja na ktora czasami nie mozna liczyc a jesli o malucha sie bedzie dbalo to on sie odwdzieczy i bedzie sluzyl jak najdluzej
Barol
Awatar użytkownika

28 Mar 2009, 21:51

barol91 napisał(a): a jesli o malucha sie bedzie dbalo to on sie odwdzieczy i bedzie sluzyl jak najdluzej
no dokładnie, coś wiem o tym, u mnie w domu jest maluszek, mamy go od nowości, tj. 1996 i nigdy nie zawiódł, wygląda jak nówka, no jak się dba tak sie ma :D ogólnie to teraz więcej stoi w garażu jak jeździ, no ale żal sprzedawać za marne grosze ;)
Jeżeli wszystko jest pod kontrolą, to znaczy, że jedziesz zbyt wolno.
Quba
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Nowy Tomyśl
Prawo jazdy: 01 10 2006
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Fiat Marea Weekend
Silnik: 1.9 JTD 110KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2001

28 Mar 2009, 22:20

no najlepiej potrzymac az do smierci albo jak bedzie wart duze pienadze tzn.zolte blachy i jazda auto za 5000zl :)
Barol
Awatar użytkownika