Ekonomiczne i dynamiczne za ok.6000

20 Lip 2012, 15:57

Witam

Nadszedł czas by zacząć rozglądać się powoli za nowym autem.Sporo jeżdżę więc zależy mi na tym aby było ono dosyć ekonomiczne,a zarazem dosyć dynamiczne no oczywiście dosyć mało awaryjne,no ale wiadomo,że za tę sumę nie mogę oczekiwać cudów.

Biorąc po uwagę te wszystkie aspekty moją uwagę zwrócił Seat Ibiza z motorkiem 1.9tdi(jeżdżę obecnie toledo z tą samą jednostką i jestem bardzo zadowolony,niestety z powodu na dość poważnego zaatakowanie przez rudę postanowiłem go zmienić)myślę,że za taką sumę powinienem znaleźć ładny egzemplarz z lat 97-99.Z tego co też czytam w necie autko zbiera praktycznie same pozytywne opinie,znalazłem nawet u siebie ładnie wyglądający egzemplarz:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

A może macie jakieś inne propozycje prócz ibizy?
luki77
Nowicjusz

Prawo jazdy: 20 12 2007

21 Lip 2012, 00:16

Bity z przodu i z tyłu i wogóle ponad 4000wyświetlen i nikt go jeszcze nie wział?Ciekawe czemu?
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

40-lecie Renault w Formule 1
    Renault informuje, że w ten weekend, w ramach Grand Prix Monako, uroczyście rozpocznie obchody 40 rocznicy zaangażowania marki w wyścigi Formuły 1. Renault rozpoczęło przygodę z Formułą 1 wraz z udziałem kierowcy Jean-Pierre ...