Witam, jestem właśnie na etapie kupna samochodu. Poszukuję czegoś min. z 99r w górę do 8tys zł. Chcę, żeby autko nie miało silnika większego niż 2.0, miało klimatyzację i nie było KOMBI. Auto potrzebne mi jest do wyjazdu na wakacje, dojazdu na uczelnie i na przemieszczanie się po mieście. Dodam, że jestem otwarty na każdą propozycję. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam
Jeśli zejdziesz z rocznika do 98 np,to śmiało możesz szukać w drzwiowej wersji Astry II. Mam na myśli takie auto np: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Toyota Mirai - 1000 km zasięgu w następnej dekadzie Toyota realizuje ambitne plany rozwoju bezemisyjnego transportu opartego na wodorze. Jak donosi Reuters, firma podwaja inwestycje w samochody z wodorowymi ogniwami paliwowymi (FCV). W planach są nowe modele aut osobowych ...
AMAZING PARTS - SKODA Octavia rozebrana na części SKODA razem ze School of Form zorganizowała wyjątkowe wydarzenie AMAZING PARTS, podczas którego Nowa Skoda Octavia zostanie rozebrana na części, a z nich młodzi projektanci/studenci School of Form, pod okiem znakomitego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.