Witam, to mój pierwszy post więc witam wszystkich. Forum czytam już od paru tygodni lecz zarejestrowałem się dopiero dzisiaj.
Tak jak w temacie poszukuję ekonomicznego i niezbyt dużego samochodu do 6000 +/- 700 z;. Na ubezpieczenie i przerejestrowanie mam dodatkowe pieniądze. Auto będzie mi służyło do codziennego pokonywania odcinków przeważnie max 5 km. Raz czy dwa razy w miesiącu trasa 100 km w jedną stronę. Przewidywalny miesięczny przebieg to 500-800 km. Co byście polecili?
Ps. Wiem że było kilka podobnych tematów ale niestety prawie nic z nich nie wyciągnąłem.
Ale czasy się zmieniają... Ten właśnie poczciwy E306 jest bardzo dobrym samochodem ?
Lepiej jakiegoś rozkraczonego Golfa kupić ? Bo niemiecki ?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Poradnik kupującego #2 - Audi A4 B6 (2000-2004) Geneza Audi A4 o oznaczeniu producenta B6 wprowadzono do sprzedaży w 2000 roku jako sedan. W następnym roku dołączyła wersja kombi, a w 2002 roku kabriolet. Samochód dzieli wiele rozwiązań z poprzednim modelem o oznaczeniu ...
Układ wydechowy o zmiennej długości – 1989 rok Układ wydechowy o zmiennej długości to domena samochodów sportowych i aut o wysokich osiągach, choć zdarza się, że pojawia się on w sedanach, w których klekot Diesla nie licuje ze sportowym wizerunkiem producenta. ...
Colcik ciekawy. Poprzeglądam oferty. Aha zapomniałem zapytać co z LPG? Opłaca się jeszcze? W którymś temacie przeczytałem że japończyki nie za bardzo gaz znoszą, ale to chyba dotyczy wszystkich aut.
Jeśli dobra instalacja i gazownik który naprawdę się zna a nie tylko stwarza pozory to z LPG nie ma problemów. Montaż w miejsce koła zapasowego, do bagażnika kompresor i zestaw naprawczy i masz cały bagażnik wolny.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.