REKLAMA
Witam, szukam samochodu, który będzie mi służył w 70% do jazdy poza miastem 30% w mieście.
- chciałbym, żeby był ekonomiczny, przez co rozumiem niskie koszty części i małą awaryjność, żeby jak najmniej wydawać w warsztacie. No i jak najniższe koszty paliwa, dlatego jestem zdecydowany na auto z LPG
- nie może to być muł, chcę mieć trochę mocy, żeby pewnie wyprzedzać bez zbierania się przez 5km, ale też nie zależy mi na tym żeby koniecznie każdego brać spod świateł. Myślę, że musi mieć co najmniej 100-konny silnik
- nie mam rodziny, więc na wielkości mi nie zależy, najchętniej coupe, albo hatchback
- jako, że nie mam czasu, ani ochoty na jeżdżenie po kraju i oglądanie (że jestem laikiem, to druga sprawa), interesują mnie tylko ogłoszenia z Wrocławia, ewentualnie bliskich okolic
- budżet mam powiedzmy do 12000, max 13 tys jeśli w samochodzie nie trzeba będzie nic wymieniać na początku, w co trochę wątpię.
Na tę chwilę wpadły mi w oko dwa Toledo. Ten pierwszy już trochę stary i mam co do niego obawy.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
i C4 ale przyznam, że z wyglądu trochę mi nie trafia w gust
Proszę o porady, rozważę każdą waszą sugestię