Euro 2008 Austria Switzerland!

Czy Polska wyjdzie z grupy podczas Euro 2008 ?

Tak
4
40%
Nie
6
60%
Razem głosów : 10

17 Cze 2008, 10:45

Polacy przegrali z 2 składem Chorwacji 1:0, a Szkopy wygrały z Austrią też 1:0, czyli mamy ostatnie miejsce. Nasi zagrali jak cipy tylko jak zwykle Boruc bronił i Smolarek jak wszedł to gra sie ożywiła.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

17 Cze 2008, 12:02

mama nadzieje ze Leo zostanie i wymieni ta straszną kadre na młodych zawodników. Tacy jak żurwam krzynówek czy bąk juz powinni zrezygnować z kadry bo nie są w stanie sprostać tak dużym turniejom, wiek już nie pozwala.
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rembrige

19 Cze 2008, 22:46

No i zakończył się pierwszy ćwierćfinał. Niemcy awansowały strzelając 3 bramki, Portugalia tylko 2 :/ osobiście byłem za Portugalią, bo nie lubię Niemców :evil: :evil:
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

19 Cze 2008, 22:56

tak samo nie cierpię szkopów, jedyny za którym jestem to Podolski ;) przynajmniej jakis polak dobrze gora :D
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

19 Cze 2008, 23:00

Ja nawet za nim nie przepadam. A do furii doprowadziło mnie zachowanie Ballacka przy strzelaniu 3 bramki dla Niemców, gdy odepchnął Portugalczyka. Normalnie myślałem, że telewizor wyrzucę :D
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

20 Cze 2008, 10:23

to ja tak nie miałem, ale chciałem wyrzucić krzesło przez balkon :D tylko ze mnie właściciel, no i musiałem w sobie tłumić złość. Ale pocieszam sie ze z Holendrami nie mają szans.
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

20 Cze 2008, 10:37

No też się wkór**łem jak Szkopy wygrały. Oby Chorwacja wygrała z Turkami i Potem ze Szkopami bo niechce, żeby byli oni w finale, a przecież już raz Chorwacja wygrała.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

20 Cze 2008, 18:42

Dołączam sie do niechęci do niemców. Zawsze byli lepsi od nas ciągle nas okradali i niszczyli !! :evil:
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: k/Poznań

21 Cze 2008, 15:51

Wczoraj został rozegrany wspaniały mecz cwierc finałowy

Turcja - Chorwacja

Pod koniec 2 dogrywki Chorwaci strzelili pierwszą bramkę w tym meczu.Byli oni już przekonani o swojej wygranej gdyż do końca dogrywki pozostało 2 min. Turcy nie dali za wygraną i w doliczonym czasie dogrywki strzelili wyrównującego gola. Chorwaci nie mieli już czasu na drugiego gola.
Pozostały rzuty karne ! Turcy od 1 do ostatniego byli pewni siebie jednego nawew ich bramkarz obronił Chorwaci byli zdenerwowani zepsuli 2 karne nie trafiając w światło bramki.Ostatecznie turcja przeszła do 1/2 finału..! :D
Super mecz ! :D :D :D
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

21 Cze 2008, 18:18

Mecz byl swietny!!! Ogladalem go od pocyatku drugiej polowy :) Nie lubie kanakow tak jak Wy szkopow ale coz...
Bryann? Nie lubisz Niemcow??? Ciekawe...
Sorki za brak polskich znakow ale jestem w kafejce... Niemieckiej :)
Susza tłumi, zagłusza, wywija i o dno wali... Zachwiany... Zachwiany...
SuperFly
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: brać hajs?

22 Cze 2008, 10:31

:D A tu niespodzianka Ruskie wygrywają z pogromem fazy grupowej - Holendrami. Ale rosja grała bardzo dobrze. Napewno putin powiedział że jeśli nie wygrają to i ch na sybir wywali ! :D haheh
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

22 Cze 2008, 14:03

holender, normalnie moi faworycie odpadają, to szok :D Dziś stawiam na Hiszpanów, ale jak przegrają to sie załamie psychicznie :D
Puchacz
Młodzi Gniewni
Awatar użytkownika

22 Cze 2008, 17:44

Ale przyznacie, że Rosja grała lepiej. Ale szkoda Pomarańczy:D

A ja stawiam dzisiaj na Italie. Dobry mecz będzie.
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

25 Cze 2008, 22:50

kolego SuperFly :P że tak powiem za niemcami nie przepadam. Co innego Polacy mieszkający w niemczech :D
Odnośnie niemiec,właśnie zakończył się pierwszy półfinał. Oczywiście jak na złość mi i kilku innym kolegom z forum niemcy przeszli dalej wygrywając nad turkami 3:2. Wygrywający gol wpadł w 90 minucie :/ już myślałem że będzie dogrywka i turkom się uda. A tu lipa :/ dalej mam wielką nadzieję że niemcy nie wygrają finału :D

EDIT: Dzisiaj FINAŁ :) na kogo stawiacie i ile będzie koledzy i koleżanki?
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

29 Cze 2008, 12:26

Hiszpania 4 - 1 Niemcy

I tak będzie musi tak byc niech skopią szkopą dupska !! :D
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz